Tényleg túl szexin öltözik Letícia királyné?

Míg Katalin hercegnét a krémszínű ruhái miatt kritizálják, addig egyesek szerint Letícia királyné túl szexin öltözik – hívta fel figyelmünket a rosszindulatú híresztelésekre a Glamour.com. A panaszok leginkább a 43 éves királyné túl rövid szoknyáira és arra irányulnak, hogy korához képest túl fiatalosan öltözködik. Tény, hogy Letícia gardróbjában nem állnak tucatjával a tipikus királynős szettek, jobban kedveli az olyan modern hatást keltő és praktikus darabokat, mint az egyrészes ruhák, zakók, pantallók és kardigánok, amiket gyakran az olyan megfizethető spanyol márkák üzleteiből szerez be, mint a Mango vagy a Zara. Természetesen a pompás ékszerek viselésétől sem riad vissza.

Érdemes megjegyezni, hogy a spanyol királyné Katalin hercegnéhez, Mária hercegnőhöz és Zsófia hercegnőhöz hasonlóan átlagos polgári életet élt a házassága előtt, sőt, ismert és elismert újságíróként és híradósként igencsak szép karriert futott be, aminek köszönhetően jelenleg nincs olyan ember Spanyolországban, aki nem tudná, hogy kicsoda Letizia Ortiz Rocasolano. A királynét ért kritikák valószínűleg annak tudhatóak be, hogy sokan úgy gondolták, az esküvő után Letícia kénytelen lesz lecserélni ruhatárát, hiszen Katalin hercegnéről is azt pletykálták, hogy átesett egy „hercegnő-képzésen” mielőtt hozzáment volna Vilmos herceghez.

„Királynőként sokkal formálisabban kellene öltözködnie és következetesebbnek lennie a szoknyák hosszát illetően" – jegyzi meg a New York Daily News stylistja, Andrew Holden, aki szerint már a nadrágkosztümökben is inkább egy politikus benyomását kelti, de semmi esetre sem királynéhoz méltó viselet. Letícia egyébként egy hófehér nadrágkosztümben jelentette be VI. Fülöppel való eljegyzését, ráadásul a csinos blézer alatt jól láthatóan semmit nem viselt.

A közelmúltban azonban nem egy unalmas nadrágkosztüm borzolta a kedélyeket, hanem az a kétoldalt zsebes, fehér Felipe Varela ruha és fekete kabát, amit Letícia királyné a Luis Carandell Journalism Award napján viselt Madridban. „Egyet kell értenem a többséggel, nem az a baj, hogy rosszul nézett ki ebben a ruhában (én is szeretem a hatvanas évek stílusát), de ez a ruha egyszerűen túl rövid, kivillan az egész lába, ami nem illő egy királynőhöz. Túl szexi, túl nőies és túl fiatalos ez már Letíciához. Egy Fülöp királlyal való görbe estére még elmegy, de egy ilyen hivatalos eseményre nem” – ilyen ehhez hasonló kommentek lepték el a Royaldish.com falát, ahol volt, aki odáig merészkedett, hogy azt találta mondani, a királyné úgy öltözik, mint Taylor Swift, de voltak negatív hangok perui rajongóktól is.

Bár Letícia királyné egy-két ruhája valóban rövidebb annál, mint amikben például Katalin hercegné integet a protokoll-eseményeken, ennek ellenére szerintünk még a jóízlés határán belül mozog. Nézze meg a galériában a spanyol királyné elmúlt időszakban viselt szettjeit és szavazzon, túllőtt a célon Letícia, vagy királynőhöz méltóan jelent meg a nyilvánosság előtt?

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Mustra