OFFLINE

Pretty Woman ruha egyenesen a Zarából

2015. június 3., szerda 09:04 |

A más tervezőktől előszeretettel inspirálódó Zarának köszönhetően idén nyáron sem maradunk Pretty Woman ruha nélkül – hívta fel a figyelmünket a lehetőségre az smoda.elpais.com. Az 1990-ben bemutatott film egyik leglátványosabb ruhadarabja, az oldalt kivágott lotyós ruha 2013-ban volt nagy sláger, akkor nemcsak Emma Watson pózolhatott a falatnyi ruhadarabban a GQ magazin borítóján, de piacra dobta a Nasty Gal és az Asos is.

A kilencvenes évek elejének divatja úgy tűnik, hogy az idei szezonban is hódít, aminek köszönhetően a film egyik emlékezetes, lovaspóló versenyen forgatott jelenetébe illesztett barna alapon fehér pöttyös ruha bekerült a spanyol fast-fashion márka szezonális kínálatába is, 9995 forintos áron. A kasszasiker jelmeztervezője és stylistja, Marilyn Vance – akinek munkája sokat hozzátett a film sikeréhez – akkor a pöttyök színével megegyező kesztyűvel, kalappal és vastag barna övvel képzelte el a visszafogott egyrészest, a Zara ajánlójában pedig laza bőrszandállal és egy hetvenes éveket idéző hasítottbőr táskával ajánlják a nyakbaakasztós miniruhát.

A Zara egy fiatalosabb, lengébb és rövidebb formában dobta piacra a Julia Robertsen látott konzervatív, „úrihölgyes” fazont, ami a filmben a főhősnő stílusfejlődésének sikerét is szimbolizálta egyben. Kíváncsiak vagyunk, hogy lesz-e folytatása az őrületnek és divatba jön-e még valami a klasszikussá vált filmből, amiből az elmúlt időszakban a kurvás szetten kívül beszerezhettük a lakkbőr combcsizmát is.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta