OFFLINE

Csorgassa a nyálát a virágként nyíló desszertre

2015. március 17., kedd 12:40

Joaquim Sousa alkotta meg azt a desszertet, aminek most a fél világ a csodájára jár. Sajnos egészen Portugáliáig kell menni, hogy élőben élvezhessük a csokis édességet, ami először olyan mint egy labda, majd a forró öntet hatására szépen kinyílik, mint egy virág. Ha csak fele annyira finom, mint amennyire jól néz ki, már megéri ilyet rendelni a lisszaboni Hotel The Oitavos Ipsylon Éttermében

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta