OFFLINE

Megint nagy kérdés a gumicsizma

2014. november 3., hétfő 19:31

Minden ősszel előkerül a téma: ciki a gumicsizma vagy van létjogosultsága a városban? Esetleg egyenesen menő? Sokak szerint biztos utóbbi, ugyanis rengeteg nőt látni újabban a mindenhol kapható bokagumicsizmákban, de érdekes módon az ellenzők is egyre többen vannak.

A múlt héten a Marcha Ballerina Facebook oldalán csaptak össze a felek, ahol pont fent említett bokagumicsizmákat reklámozták: a kommentelők egy része az áron akadt ki, egy része viszont magán a gumicsizmán, amit mindennapos viseletként hirdetett a cég.

Bevallom, nekem van ilyen gumicsizmám, és ha esős nap várható, van hogy felveszem: ez eddig kétszer történt meg, de mind a kétszer megbántam, mert végül nem volt özönvíz, egy átlagos városi esőt meg simán át lehet vészelni edzőcipőben is és valahogy nem éreztem magam jólöltözöttnek a fekete bokacsizmában. Azokat a nőket nem igazán értem, akik nap mint nap gumicsizmában tolják, mert nem valami kényelmes (túl lapos a talpa és ebben az időben már fázik benne a lábam) és nem is annyira szép, hogy bármivel fel lehessen venni. Szerintem. És ön szerint? Most akkor lehet gumicsizmát hordani a városban akár minden nap, vagy a rövid szárú fazon is rém kellemetlen még esőben is? Szavazza meg, dőljön már el végre ez a kérdés!

1826 szavazat 1673 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta