OFFLINE

Gumicipő a divat: menő vagy ciki?

2014. július 25., péntek 08:43

Nagy divatőrület az esőálló gumicipő, tudja, az a féle, amit gyerekként a horvát tengerparton a tengeri sünök ellen hordott: szandálfazonú, de kényelmes, gumiból készült, könnyű nyári lábbeli, amihez nehéz jól felöltözni úgy, hogy ne nézzék nagyra nőtt óvodásnak – de ha sikerül, akkor csak győzze bezsebelni a bókokat!

Külföldön a Juju márka és a divatlapok – amik imádták fantáziadús editorialokban szerepeltetni – hozták divatba a csillámos, színes, különböző fazonokban kapható cipőket, melyeket rengeteg helyen be lehet szerzeni. A vidám cipők kaphatók az ASOS-on 35 font (13.600 forint) körüli áron, az Urban Outfittersnél akár már 14 fontra (5400 forintra) leárazva, az Office Shoesnál (de nem a hazainál) mindenféle színben. Az Aliexpressen 10-30 dollár közötti áron osztogatják a hasonló gumicipőket. Ha érdekli, hol, mennyiért, itt nézelődjön, de jellemzően 10 ezer forintot kell egy ilyen gumicipőért fizetni, és rendelni kell, itthon ugyanis üzletben még nem kaptunk Juju-t (ha ön igen, írja meg ide, hol).

Valószínűleg azért nem, mert ha hihetünk annak, hogy le vagyunk maradva pár szezonnal Londontól és Párizstól, akkor majd jövőre lesz kötelező beszerzés a hazai divatőrülteknek. Egy helyen egyébként láttunk gumicipőt, a Cin Cin Amicában, fel is próbáltuk és nagyon kényelmes, ráadásul csak 2199 forintba kerül, viszont a szín- és fazonkínálat nagyon korlátozott.

Nézze meg a galériában, az Instagramon és a linkeken a gumicipőket, aztán szavazzon: ön szívesen venne fel ilyen lábbelit, vagy röhejesnek tartja? Nekünk nagyon tetszenek a színes és kényelmes darabok, de ön dönt, menő vagy ciki gumiszandálban járkálni?

1361 szavazat 1317 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta