OFFLINE

Heti kedvenc: így lett alapdarab a farmeringből

2014. július 16., szerda 14:45

A farmering elérte, hogy egyik kulcsdarabja legyen a nők és a férfiak ruhatárának. Tény, ugyanolyan jól variálható, mint a fehér blúz, illetve az ing, de még nem annyira unalmas. Ha pedig a nyári melegben nincs kedve farmerben aszalódni, akkor szerencsére ott vannak az ún. chambray ingek, amelyek könnyű pamutszövetből készülnek, de fazonban, színben ugyanolyanok, mint e heti kedvencünk. A hajtás után megmutatjuk, hogyan hordhatja ebben a szezonban ezt az egyszerű, de nagyszerű ruhadarabot. 

A farmering a nem túl forró nyári napokon tökéletes párost alkot bármilyen élénk színű vagy mintás rövidnadrággal. Ez egy elég egyszerű kombináció, így a kiegészítőket mindenki úgy variálhatja, ahogy kedve tartja, a szandált balerinára, sportcipőre és telitalpú szandálra is le lehet éppen cserélni, és a táskának sem kell feltétlenül olyannak lennie, mint amilyet a képen lát. 

Ha az elegánsabb stílust kedveli, akkor sem kell lemondania e heti kedvencünkről, amit a bővebb, A-vonalú és a ceruzaszoknyákhoz is bátran fel lehet venni. Ehhez a szetthez részben világoskék kiegészítőket választottunk, mert ebben a szezonban nagyon népszerű lett ez a szín, és csak reméljük, hogy jövőre is lehet majd hordani ezeket a darabokat. 

Ha hidegebbre fordul az idő, egy színes szövetnadrággal vagy farmerrel is viselheti az inget, sőt, még egy pulóvert is felvehet rá. Ez így önmagában persze túl egyszerűnek és unalmasnak tűnhet, de divatosabb kiegészítőkkel sokat dobhat a megjelenésén. 

Olvasóink sem igazán tudtak dönteni arról, hogy mennyire menő vagy ciki farmert farmerrel hordani. Az biztos, hogy vannak szabályok, amiket érdemes betartani, például az azonos színű ing és nadrág kerülendő. Szerencsére van választék, így ezt könnyű kiküszöbölni, és a megfelelő darabokkal, mondjuk egy púder- vagy lazacszínű kabátkával kombinálva biztosan senki nem néz majd önre furán.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta