OFFLINE

Újra hódít a midiszoknya, decens titkárnők előnyben!

2014. április 10., csütörtök 17:14

Ahogy melegszik az idő, úgy lesz egyre rövidebb a szoknyák hossza, de nem kell aggódnia annak, aki nem akarja miniben mutogatni a lábát, ha minden igaz, ebben a szezonban a midi is nagy divat. A kérdés csak az, hogy van-e ebből a hosszból akkora kínálat, mint a rövidebb szoknyákból. A különböző márkák honlapjai alapján azt mondanánk, hogy igen, de a valóság más. Nem túl izgalmas ceruzaszoknyákkal Dunát lehet rekeszteni, de aki inkább az A-vonalúakkal szimpatizál, bajban lesz. Részletek a hajtás után!

A ceruzaszoknya igazi alapdarab, ezzel nem lehet vitatkozni, és ezzel az üzletek is tisztában vannak, mivel szinte mindenhol nagy választék van belőle. Egyszínűeket szinte bárhol vehet öt- és hatezer forintért is, de a szezon egyik nagy dobása a csíkos változat, ami jobban kombinálható, mint gondolná. A Zarában közel 10 ezer forintért találtunk egy magas derekút, a H&M üzletében pedig háromezer forintért egy rövidebb, eltolt csíkozású darabot. Aki az elmúlt szezonokban elmulasztott virágos ceruzaszoknyát venni, ne aggódjon, van még, az H&M üzleteiben leárazva 4000 forint, és a Mango webshopjában is találtunk párat. Ha pedig a pöttyös változatról csúszott volna le, akkor az F&F-nél pont van 5900 forintért.

A-vonalú és harangszoknyákat már az előző szezonban is szerettünk volna venni, de nem jártunk sikerrel. Ami például az H&M kollekciójában volt, nagyon gyorsan elkapkodták, és a leárazásokon csak egy 42-es méretűt találtunk. A márka honlapján természetesen most is vannak hasonló darabok, de az üzletben csak ceruzaszoknyákat találtunk. Nem volt nagyon más a helyzet a többi márkánál sem, az egyetlen szép és pénztárcabarát darabra végül az F&F-ben találtunk rá. Itt a fekete, organzabetétes szoknya, amit a mellékelt galériában is láthat 6900 forint. Ha nem fél az internetes vásárlástól, jóval több lehetősége van, az Asos tele van ilyen szoknyákkal, de a Romwe kínálatát is érdemes megnézni. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Legnagyobb meglepetésünkre az üzletekben nagyon sok farmerszoknyát találtunk, mégpedig a legegyszerűbb szabásút, ami egy kicsit szélesít. A Camaïeu 9990 forintért kínálja ezt a fazont egy kicsit világosabb színben, a Mangóban ugyanez 8995 forintért kapható indigókék változatban, az Orsay-ben mindez még egy ezressel olcsóbb. a Zarában pedig a leárazásokból még mindig megmaradt egy csomó farmer ceruzaszoknya mindössze 3000 forintért. Igaz, van, ami már kicsit leharcolt állapotban van. Ami mi találtunk, annak például nem működött a cipzárja.

Szintén sok helyen találtunk pliszírozott szoknyákat is, amelyek két éve nagy divatnak számítottak, és úgy tűnik, idén sem lesz másként. A Mangóban persze 17995 forintot is elkérnek érte, de a Zarában már háromezerrel olcsóbban is kapható, ráadásul erre még díszítést is varrtak, ami remélhetőleg sokáig bírja. Itt 9995 forintért találtunk egy aszimmetrikus darabot is, amin színes foltok voltak. Valahogy a vállfán sokkal jobban nézett ki, mint felvéve, de hát ez van. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta