OFFLINE

Hülyeség az izzadásgátló alsóruha?

2013. augusztus 7., szerda 20:48

Negyven fokos hőségben elég nagy esély van rá, hogy látványos izzadságfoltok díszelegjenek a ruháinkon, ami alapvetően az igénytelenség első foka, ám nyaranta azokkal is gyakran megesik, akiknek kifejezetten a rémálmuk. Michelle Shemilt saját bőrén tapasztalta meg az izzadás okozta kellemetlenségeket, így feltalálta a nőknek szóló izzadásgátló ruhát, amiben nem kell a foltok miatt izgulni.

Hogy ki milyen mértékben és mennyit izzad, személyenként változó. Az olyan szintetikus anyagok, mint a poliészter és a viszkóz nem levegőznek, ezért sperec alatt beleizzad az ember, a pamut még egészen megfelelő - lenne, ha nem látszódnának rajta az izzadságfoltok és a dezodor okozta pacák, amiknek a helyén végül sárga foltok éktelenkednek.

"Több évig pénzügyi szakértőként dolgoztam, így tudom, milyen nap mint nap kiskosztümben aszalódni. Hiába kerestem nőknek való alsóinget az uniformis alá, sehol nem találtam, aztán egy nap azon kaptam magam, hogy az izzadáson görcsölve egyáltalán nem is hordtam a legjobb ruháimat, amit meg végül fel merészeltem venni, horribilis tisztítási költséggel járt. A nadrág alatt is okkal hordunk alsóneműt, ezért az izzadás elsőszámú forrását, a hónalj környékét is be kellene fedni valamivel" – magyarázta Michelle Shemilt a Daily Mailnek a nem üzleti vállalkozásnak induló innováció ötletét.

izzadasgatlo
Két fajta izzadásgátló felső közül válogathat, amik állítólag teljesen láthatatlanok a hétköznapi ruha alatt. Fotó: www.nudypatooty.com / null

Kipróbálná a láthatatlan izzadásgátlót?

  • 1105
    Igen, mindenképp!
  • 556
    Baromság!

A Nudy Patooty névre keresztelt találmány 95%-ban bambusz szövetből, 5%-ban spandexből készül.
A bambusszövet nem csak puha tapintású és antibakteriális, hanem háromszor erősebb felszívőképességgel rendelkezik, mint a pamut, ezért a foltosodás lehetetlen, arról már nem is beszélve, hogy a póló ujja alá erősített nedvszívónak köszönhetően 100%-ban garantált az izzadásmentesség. A mély nyakkivágásnak és a vékony anyagnak köszönhetően a felső állítólag teljesen láthatatlan a ruhák alatt, feketében és testszínűben, tetszés szerinti ujjhosszal lehet beszerezni 9 ezer forinttól a találmány hivatalos weboldalán. Ön felvenne a hőségben plusz egy réteget a ruhái alá, vagy már a gondolattól is rosszul van? Hogy tetszik a Nudy Patoot? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta