A molett színésznők is lehetnek csinosak

Furcsa, de az Oscar legjobban öltözött színésznői közé alig szoktak túlsúlyos, molett, vagy épp csak kicsit duci színésznőket beválogatni, pedig ők is szépen és előnyösen tudnak felöltözni a gálára. Persze köztük is van olyan, aki nem a legjobb ruhát választja a díjátadóra: nézze meg a folytatásban, melyik túlsúlyos celebnő miben ünnepelte a 85. Oscar díjátadót, és szavazzon a kedvencére!

Octavia Spencer

Octavia Spencer azon kevesek egyike, akit súlya ellenére a legjobban öltözöttek között szoktak emlegetni: 2012-ben ő volt a Huffinton Post kedvence és 2013-ban sem adta alább, Tadashi Shoji estélyijében tündökölt a vörös szőnyegen. A vállat szabadon ahgyó, bézs estélyi arcára tereli a figyelmet, míg a gyöngyös míder nőiessé teszi alakját.

Queen Latifah

A színésznő fehér Badgley Mischka estélyiben gálázott: ő a legjobb példa arra, hogy nem csak a vékony nőkön mutat jól a fehér. A V alakú dekoltázs kiemeli kebleit és arcát, az egyenes, hosszú szoknya pedig léégiessé teszi alakját. Pink rúzsa és copfja, valamit visszafogott gyémánt ékszerei még csillogóbbá teszik megjelenését.

Adele

A legjobb dal énekesnője melléfogott ugyan a Grammy-n, de az Oscarra jól választott. Ugyan jövendölésünk nem jött be a márkát illetően, de azt jól tippeltük, hogy feketében lesz. A fekete, hosszúujjú, tüll Jenny Packham ruhában Adele jobban nézett ki, mint valaha. „A ruhám van vagy 15 kiló, olyan nehéz” – panaszolta az énekesnő a Daily Mailnek, de a szépségért szenvedni kell. Önnek hogy tetszik Adele fekete ruhája? Jobb választás, mint Latifah fehér estélyije?

Sherri Shepherd

Sherri Sheperd színésznő 2012-es Oscar megjelenéséről renegeteget olvashatunk, de idei ruhája nem nyűgözte le a divatszakikat. Pedig ő nagyon jól érezte magát benne: „Úgy érzem magam, mint Hamupipőke a bál előtt” – írta boldogan Twitterén. A krémszínű, csipkés ruhakölteménynél talán tényleg látunk szebbet is a galériában, de ha önnek Sheperd a kedvence, szavazzon rá!

Melissa McCarthy

Ki a legjobban öltözött?

A Koszorúslányok mindig vicces színésznője a tavalyi Oscaron egy Marina Rinaldi ruhában pózolt, idén egy sokkal egyszerűbb, szürke, David Meister estélyit választott. Nem volt valami szerencsés döntés, ahogy a púpozott frizura is inkább vicces, mint elegáns. A bő dzsörzé anyagú estélyi és a különböző helyekre varrt gyémántos kiegészítők nem röpítették a legjobban öltözöttek közé McCarthy-t. attól még lehet, hogy önnek tetszik ez a szett: akkor szavazzon a színésznőre!

Brenda Chapman

Brenda Chapman idén a Pixar Merida, a bátor című animációs kalandfilmjéért kapott Oscart: azok után, hogy 2011-ben kirúgták a produkcióból kreatív ellentétek miatt, ez elég szép eredmény. Chapman Mark Andrews-zal közösen vette át a legjobb animációs filmért járó díjat, aki távozás után dolgozott a filmen két évig – Chapman 8 évig dolgozott a rajzfilmen – írja a hollywoodreporter.com. Chapman egyébként valószínűleg a film főhősének, Merida hercegnőnek öltözött, így még szokatlanabbul nézett ki, mint kiltet viselő kollégája. Önnek hogy tetszik a kosztümös filmekbe illő kék estélyi?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek