OFFLINE

Mosható designer-betétek - menő vagy ciki?

2012. október 10., szerda 09:13

A környezettudatos, és divatot követő nők is boldogan menstruálhatnak mostantól, ugyanis már kapható olyan designer-betét is, ami mosható. Szó szerint színes-szagos. Obamás, baglyos, vagy igazi hippiknek való peace-jeles és Volkswagen kisbuszos betétek közül is válogathat, attól függően, hogy milyen mintát akar látni a bugyijában, és milyen mintából akarja majd használat után kínkeservesen kimosni a vért. Egy csomag betét  – ami több, különböző méretet tartalmaz – ára 1000 és 8000 Ft között mozog. Ön szerint menő, vagy ciki? Szavazzon!

1814 szavazat 1343 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta