OFFLINE

Menő vagy ciki a virágos designer Adidas?

2012. június 11., hétfő 20:19

Az amerikai divat fenegyerekeként is emlegetett Jeremy Scott évek óta tervez az Adidas Originals-nak. A sikeres együttműködésből láthattunk már több meglepő szettet is, Scott  egyedi, újragondolt stílusjegyekkel dobta fel a legendás  fazonú, megszokott ruhadarabokat. Kilencvenes éveket idéző 2012 őszi/téli kollekciójához is beválalósnak kell lenni, az előző gyűjteményhez hasonlóan nagyvárosi, utcai divatból, amerikai popkultúrából és zenéből merített ihletet a tervező.

Jeremy Scott az Adidasnak tervezett szabadidő ruhája
Jeremy Scott az Adidasnak tervezett szabadidő ruhája

Előző kollekciójának talán legmeghatározóbb darabja volt a Scott féle panda mellett megjelenő gorilla, amit az új kollekcióban továbbgondolva, népszerű teddy maciként jelenít meg a tervező a hippi-virágmintás tornacipőin, szivárvány színű felsőin. A 31 darabból álló prémium anyagokból készült kollekció összesen 18 nőknek, férfiaknak és gyerekeknek tervezett cipőt tartalmaz.

A vad, egyedi mintákkal, sablonos virág és állatmintákkal, futurisztikus metál elemekkel vegyített Adidas Originals by Jeremy Scott termékcsaládot 2012 augusztusától lehet beszerezni világszerte. A Charlotte Free és River Viiperi által népszerűsített katalógus első képeit elnézve durvább darabokra már nem kell számítanunk, így is kell egy kis idő, hogy feldolgozzuk a rave partiba is beillő kiegészítőket, a klaviatúra mintás ruhákat, funky színeket, a hirtelenzöld, krokodilbőrből készült túrabakancsot vagy a nyolcvanas évek ikonikus darabjának számító gumitalpú Superstrar cipőt. Lady Gaga, Rihanna, Björk és Justin Timberlake nagy rajongója a Jeremy Scott által tervezett Adidas daraboknak. Ön mit gondol, menő vagy ciki az infantilisnek is mondható új kollekció?

Teddy maci másképp
Teddy maci másképp
2295 szavazat 1562 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta