OFFLINE

Audrey Hepburn a szemöldöke miatt menő

2012. május 29., kedd 18:37

A divat mindig változik, ahogy a szépségideálok is váltják egymást, kivéve Audrey Hepburnt, aki időtálló szépségével letaszíthatatlan trónjáról.Az egyik legismertebb stílusikon múlt héten ünnepelte volna 83. születésnapját, időtálló szépsége a mai napig állandó inspirálója és hivatkozási pontja a divattervezőknek és a nőknek egyaránt, szerte a világon.

Hepburn szépségének egyik titka mindenhez passzoló frizuráiban rejlik, melyet napjainkban is nők millió kérnek fodrászuktól. Az Álom luxuskivitelben című filmben viselt tupírozott konty ugyanolyan jól állt neki, mint a lófarok vagy a Sabrinában látható modern, frufrus frizura.

A kifinomult stílusérzékkel megáldott törékeny színésznő hatalmas őzikeszemeit, figyelemfelkeltő, szögletes és bozontos szemöldökét sok nő szeretné másolni. A Római vakáció sztárjának alapozás után a szemzugtól kifelé, egy szemhéjtussal, egyre erősödő vonallal emelték ki anno a felső szemhéját, feltűnően hosszú pilláit pedig spirálozással növelték. A videó alapján ön is könnyedén varázsolhat magának hasonlóan rakoncátlan szemöldököt a hatvanas évekből.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta