Audrey Hepburn a szemöldöke miatt menő

A divat mindig változik, ahogy a szépségideálok is váltják egymást, kivéve Audrey Hepburnt, aki időtálló szépségével letaszíthatatlan trónjáról.Az egyik legismertebb stílusikon múlt héten ünnepelte volna 83. születésnapját, időtálló szépsége a mai napig állandó inspirálója és hivatkozási pontja a divattervezőknek és a nőknek egyaránt, szerte a világon.

Hepburn szépségének egyik titka mindenhez passzoló frizuráiban rejlik, melyet napjainkban is nők millió kérnek fodrászuktól. Az Álom luxuskivitelben című filmben viselt tupírozott konty ugyanolyan jól állt neki, mint a lófarok vagy a Sabrinában látható modern, frufrus frizura.

A kifinomult stílusérzékkel megáldott törékeny színésznő hatalmas őzikeszemeit, figyelemfelkeltő, szögletes és bozontos szemöldökét sok nő szeretné másolni. A Római vakáció sztárjának alapozás után a szemzugtól kifelé, egy szemhéjtussal, egyre erősödő vonallal emelték ki anno a felső szemhéját, feltűnően hosszú pilláit pedig spirálozással növelték. A videó alapján ön is könnyedén varázsolhat magának hasonlóan rakoncátlan szemöldököt a hatvanas évekből.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek