OFFLINE

Bemutatták Stella McCartney olimpiai ruháit

2012. március 25., vasárnap 09:22

A 2012-es londoni olimpiára logikus választásként a hamarosan sorozatban is feltűnő Stella McCartney tervezte a brit csapat viseletét, amit most be is mutatott, írja a Fash Pack. McCartney már korábban is bizonyította, hogy emberközelibbé képes varázsolni a sportruházatot, többen szinte biztosak benne, hogy sokan az ő jóga ruhái miatt kezdtek el jógázni is. Bár az olimpiára tervezett ruházatok is kaptak több jó kritikát, sokan valamivel többet vártak, arról nem is beszélve, hogy a biciklistáknak tervezett dressz ülést könnyítő része miatt konkrétan úgy néz ki, mintha viselője pepisilt volna.

0e2e84d2736e7e9d IMG 3422.preview

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta