Havaianas vászoncipő: menő vagy ciki?

A legismertebb brazil flip-flop márka most cipőkkel gazdagítja kínálatát: a tarka vászonlábbelik épp olyan praktikusak a tengerpartra, mint a városba, sőt utcai viseletként talán még jobban megállják helyüket, mint a cég papucsai. Hétfőtől sokféle, színes Havaianas cipő, többek közt környezetbarát dorkók is kaphatók, melyek mind a cég védjegyének számító puha gumitalppal rendelkeznek: 38 és 60 dollár (7-11.000 forint) közötti áron kínálják őket.

„Ez a Havaianas papucs továbbfejlesztett változata. Mind brazil stílusú, nagyon élénk színű. A cipők talpa pedig pont olyan, mint a papucsoké” – nyilatkozta a StlyleListnek a márka marketingvezetője, Jim Anstey. „Természetes, hogy a flip-flopok után zárt cipőkkel is próbálkozunk. Mindenképp meg akartuk tartani a kapcsolatot a cég többi termékével, ez a talppal sikerült” – tette hozzá.

Láttunk a cég honlapján a papucstalpú cipőknél extrémebb dolgokat is, de önök most nem az orrnál bevágott fehér zokniról, hanem a Havaianas cipőkről dönthetik el: menő vagy ciki? Ön megvenné a flip-flop továbbfejlesztett változatát? Mi már előre látjuk, hogy a hollywoodi celebek mit hordanak majd nyáron: ha már előre borzong, nyomjon a cikire! Ha nem, legyen menő a színes papucscipő!

havianas cipő
Oszd meg másokkal is!
Menő! (3732) (4155) Ciki!
Mustra