A nagy csizmakörkép: akciókkal indul a szezon

Ha nem ragaszkodunk a cipőt a cipőboltból elvhez, akkor már ötezer forint alatt is találunk téli lábbelit. Gigagaléria lelőhelyekkel és árakkal!

Ugyan még nem repkednek annyira a mínuszok, hóval is csak elvétve találkozhattak páran, már sok üzletben leárazták a téli lábbeliket. Meg is néztük, hogy hol mit kapni, és mennyiért. Részletek a hajtás után! 

A divatházak kollekciói alapján többek között a barokkos túlzás, a fémes csillogás és a pirosas, bordós árnyalatok jellemzik most a csizmatrendeket, de amerre mi jártunk, ebből nem sokat látni, ami talán nem is baj, ugyanis a szavazás alapján az olvasók nem voltak elragadtatva ezektől a lehetőségektől.

Szerencsére egyszerűbb, fekete lábbelikből idén sincs hiány, így van miből választani annak, aki nem ragaszkodik a csicsás csizmákhoz, és az a jó hírünk van, hogy már akciósan is lehet vásárolni megfelelő lábelit a télre. Igaz, a nagy leárazásokra valószínűleg még várni kell. De nézzük, pontosan mire számíthat az, aki most indulna csizmát vásárolni. 

Irány Rákospalota!

Túránkat az Asia Centerben kezdtük, ahol rögtön az első üzletben akcióba botlottunk, a 9000 forintos csizmák 6900 forintra voltak leárazva, de ha valaki szereti a rojtokat, 4500 forintért is vehet már jóárasított lábbelit a hidegebb hónapokra. A csizmák (és bakancsok) többsége egyébként 6000 és 10 000 forint között van, a trendekre érzékenyeknek például ajánljuk a gyöngyökkel díszített bokacsizmákat 6990 forintért, és annak is érdemes betérnie, aki szeret mindent, ami millennial pink árnyalatban pompázik, mert ilyen lábbelikkel tényleg tele van az üzletközpont. 

A nagyok

Természetesen nem hagyhattuk ki a nagyobb cipőszaküzleteket sem, ahol szintén minden csurig van csizmákkal, és ahol ugyanúgy belefuthatunk akciós lábbelikbe. A CCC-nél például 30 százalékos kedvezmény van most a kiemelt darabokra, és az akcióban szerepelnek drágább, például 25 ezer forintos, bőrből készült darabok, de olcsóbb, műbőrből készült lábbelik is, a választék tényleg lenyűgöző. 

A Humanicba az olyan márkák rajongóinak érdemes betérni, mint az Esprit vagy a Tom Tailor. Előbbi UGG-szerű csizmái itt 11 990 forintba kerülnek, utóbbinak pedig olyan bélelt, barna lábbelijei vannak, amik ugyan majdnem ennek a triplájába kerülnek, de biztosan évekig szolgálják majd a tulajdonosaikat. Igen, a bőrből készült csizmák ára is alapvetően 30 ezer forint körül mozog, de 15 ezer forint alatt is kapni azért szép darabokat.

Ha valaki szereti a pénztárcabarát helyeket, akkor keresse fel a Deichmann egyik üzletét, itt már 20 ezer forint alatt is lehet válogatni a bőrből készült csizmák és bakancsok között. És akkor is érdemes betérni, ha igazán lelkes rajongója Ellie Gouldingnak, az énekesnő nevével fémjelzett kollekció darabjai 11 900 - 12900 forintba kerülnek. Ja, és vannak heti akciók, amiben ottjártunkkor csizmák is szerepeltek, szóval hajrá!

Márkamániásoknak

Minden plázában találni márkaboltokat is, ahol azért egy kicsit mélyebben a pénztárcába kell nyúlni. Az ECCO szerencsére szintén leárazta már a szezonhoz illő darabokat is, igaz, azért így is több tízezer forintba kerül egy bokacsizma is. Tamarist ugyan a Humanicban is kapni, de sok helyen van saját üzletük, és itt nagyobb is a kínálat.

És persze ne feledkezzünk meg a fast fashion márkákról sem, amiknél tényleg az utolsó trendeknek megfelelő lábbeliket kapni olykor baráti, olykor kevésbé baráti áron. A H&M Corvin Plazában található üzletében ugyan nem volt túl nagy a kínálat, de a kötelező chelsea csizma és lakkbakancs azért itt is fellelhető, előbbi ráadásul most 4000 forintra van leárazva. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek