LÁJFHEKK

Pofon egyszerű a szaftos húspogácsa titka

2017. július 14., péntek 10:23 |

A MasterChefből ismerős Graham Elliot trükkje a nagyobb húsdarabokat is képes megóvni a kiszáradástól.

A szakácsokat versenyeztető MasterChef valóságshow zsűrijének tagja, és a 2013-ban két Michelin-csillagot szerzett Graham Elliot Bistrot vezető séf egy első hallásra elég furcsa trükkel éri el, hogy a nagyobb, negyedkilós hússzörnyetegekből készült hamburgerek húspogácsái se száradjanak ki. Elliot egy jégkockával oldja meg ezt a problémát. Bizony, szerinte elég egy jégkockát nyomni a húspogácsa kellős közepébe, így akár a nagyobb, vagy valamilyen bizarr oknál fogva a jobban átsütött húsok kedvelőinek sem kell csontszáraz burgerekkel beérniük. A séf egyébként a fűszerezés tekintetében inkább a „kevesebb több” elvét hirdeti: szerinte érdemes kihagyni a mixből mind a borsot, mind a hagymát, és hagyni, hadd érvényesüljenek inkább a húsok. Egyébként a jégkockás trükk nagyjából így kell, hogy kinézzen a Tech Insider szerint: 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta