Leárazás: megnéztük, hogy mit kapni 5000 forint alatt

Vannak márkák, ahol egy szakajtónyi felsőt vehetsz ebből, de van, ahol legalább egy ezres hiányzik az igazi boldogsághoz. Körkép gigagalériával!

Két hete jelentek meg az első fecskék, majd múlt héten beindult a nyári őrület akár 50 százalékos kedvezményekkel. Pár nap alatt nyilván nem mentek lejjebb az árak, viszont egyelőre mindenhol tobzódni lehet az akciós holmik között. Ezért is döntöttünk úgy (meg persze azért, mert hó vége van), hogy körképezésnél az ötezer forintnál olcsóbb ruhákat és kiegészítőket nézzük csak meg. Infók és galéria a hajtás után!

H&M

A svéd márka volt az első, ahol elkezdődött a szezonális leárazás, de ne aggódjon az, aki eddig nem jutott el az üzletekbe vagy nem böngészte át a netes kínálatot, mert hasonlóan gazdag választékkal találkoztunk, mint két héttel ezelőtt. És nemcsak nyári felsőket, miniszoknyákat és rövidnadrágokat kapni jutányos áron, hanem akár az irodai öltözékünket is felfrissíthetjük, és az őszre készülve vehetünk dzsekiket és kabátokat is, és persze érdemes benézni a cipő- és a sportosztályra is. 

Zara

A bőség zavara - így tudnánk jellemezni gyors körünket a Zaránál. Oké, mivel a leárazás elején tartunk, a választék fele kiesik, mert azért bőven vannak olyan darabok, amelyek 5000 forintnál többe kerülnek, például több olyan nyári ruha is, amit kinéztünk magunknak. Falatnyi felsőt és mindenféle pólót (igen, olyat is, amin Alf van) viszont akár többet is vehetünk akkor is, ha párezres keretünk van. Sőt, ha esetleg ez a szívünk vágya, még állatmintás, pihe-puha pulóvert is.  

Reserved

Korábbi megfigyeléseink szerint ennél a márkánál nem igazán szoktak csökkenni az árak a leárazás alatt, de az a jó hírünk van, hogy most hihetetlenül sok mindent kapni 5000 forint alatt. Első pillanatra úgy tűnt, az árcédulázó beragadt, és csak 3995 forintos címkéket nyomott ki, de nyugalom, pólókat már 1000-2000 forint környékén is kapni. Kaktuszmániásoknak külön ajánljuk a Reservedet, és persze szoknyafronton idén sem kellett csalódnunk. 

Stradivarius

Ha egy aranyszínű mokaszin vagy egy ananászos pénztárca hiányzott az életedből, akkor most pótolhatod az űrt, előbbi 4000 forint, utóbbi pedig 2000 forint. Emellett persze a virágmintás felsők és nadrágok szerelmeseinek is érdemes betérni a Stradivariusba, illetve azoknak is, akik tudják, nem lehet örökké 35-37 fok, jól jön még egy akciósan vásárolt pulóver vagy melegítőfelső. 

C&A

Itt is egyelőre 50 százalék a maximum, és ha az áruk többsége nem is féláras, egy 3590 forintos nadrágot 2000 forintért, vagy egy 7990 forintos farmert 4590-ért megcsípni azért nem annyira rossz vásár. A mi kedvencünk, a galériában található virágos tüllblúz sem kerül még feleannyiba mint teljes áron, de 2500 forint az bőven a limitünk alatt van. És amiért még szeretjük ezt a márkát, hogy itt korosztálytól és alkattól függetlenül lehet vásárolni. 

Mango

Amikor beléptünk az üzletbe, rögtön egy 3995 forintos sor fogadott, de utána szomorúan vettük észre, hogy a limitet legalább egy ezressel meg kellene emelni ahhoz, hogy komolyabb válogatásba kezdhessünk. Pólókat persze itt is kapni 5000 forint alatt, és találtunk éppen shortot, miniszoknyát és inget is, de a legtöbb nyári ruháért vagy kiegészítőért - ha kicsivel is - de többet kérnek. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek