LÁJFHEKK

Elő a pénztárcákkal, elkezdődött a nagy nyári leárazás!

2017. június 15., csütörtök 20:03

Az üzletek többsége valószínűleg csak később csatlakozik be, de legalább két helyet már elárasztottak az akciós cuccok. Mutatjuk is, hogy hol mit kapni és mennyiért.

Aki odafigyelt az elmúlt években, az már sejthette, hogy itt az ideje annak, hogy a divatmárkák szépen-lassan elkezdjék leárazni a tavaszi és nyári, esetleg az őszről és télről megmaradt ruhákat és kiegészítőket. Idén a H&M és a Women's Secret volt az első fecske. Meg is néztük, hogy mire számíthat az, aki nem akarja megvárni a hóvégét a költekezéssel. 

Kezdődik!

Aki munkaidő után menne el vásárolgatni a Váci1-es H&M-be, az mindenképpen számoljon azzal, hogy nem végez egy negyedóra alatt, ugyanis van böngésznivaló is, és szép kis sor alakul ki a próbafülkéknél, valamint a kasszánál is. Érthető, hiszen már 700 forintért lehet venni lenge nyári topokat, és 50 százalékkal leárazták azokat a különlegesebb kabátkákat és ruhákat is, amik pár hete néhány méterrel arrébb még teljes áron voltak kaphatóak. Ahogy néztük, a legtöbb akciós ruhadarab 3000-3500 forintért kapható, ennyiért vettünk mi egy könnyed nyári blúzt, ami a mellékelt galériában is található, egy szép szaténnadrágot, egy kapucnis pólóruhát, de a legjobb vásár talán az ezer forintos női baseball póló volt. 

Annak is érdemes betérnie persze, aki pár hete még erősen vacillált azon, hogy megéri-e megvenni a trópusi mintás steppelt kabátkát vagy a virágos jacquard ruhát, mert most már ezeket is kedvezményesen megveheti, vagy ha kell egy új farmernadrág, amit nyáron kiránduláshoz, fesztiválozáshoz el lehet hordani, hiszen utóbbit már 1500 forintért is kapni, de ha valaki az irodai ruhatárát frissítené fel, és nem akar arra várni, hogy esetleg még lejjebb kússzanak az árak, akkor hajrá. 

A márkánál egyébként már a webshopban is felpörgött a leárazás, és ha nem szereted a tömegjeleneteket itt is bevásárolhatsz, de ne feledd, hogy a kínálatban és árakban van némi különbség. 

Irány a strand!

Ha inkább fehérnemű-, fürdőruha és pizsamafronton van szükséged új darabokra, akkor irány a Women's Secret, itt most 20-30-50 százalékkal árazták le a készlet nagy részét, a szezontól független alapdarabokon kívül szinte minden akciós. Jó, mondjuk egy fémesen csillogó fürdőruha leárazva még mindig 10 ezer forint, de ha csak egy bikinifelső vagy strandpapucs hiányzik, akkor most csapj le rá.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta