LÁJFHEKK

Valószínűtlenül gyönyörű fák

2017. április 22., szombat 16:34

De legalábbis megnyugtatnak. Szánj minden nap legalább 10 percet fa nézegetésre!

A fák csodálatos jószágok. Nemcsak lajhárok, Ford Anglia típusú személygépjárművek, és Mijazaki karakterek otthonául szolgálnak; ellátnak minket oxigénnel; és árnyékot szolgáltatnak a hőségben. Emellett, szakszerű kivágás után tüzelőanyagként is megállják a helyüket.

De az itt megmutatott fákról reméljük senkinek nem a tüzelő ugrik be elsőre, bár kétségtelen, hogy a lentebb szemügyre vehető Angyal Tölgy például évekre megoldást jelenthetne egy nagyobb baráti társaság barbecue szükségleteire is.

Nem kell megijedni, ha valaki nem látja benne az angyal formát, az Angyal Tölgy a helyi folklór szerint a körülötte bandázó angyalokról, illetve egy még szárazabb magyarázat szerint az ott élő Angel házaspár birtokáról kapta a nevét.

Ilyen és ehhez hasonló fanevezetességekkel találkozhat, aki végigböngészi a következő fa-válogatást, amelyben sok különleges és gyönyörű fát mutatunk meg.  

Lilaakác – Kúszónövényhez képest meglehetősen szép fa

Új-Zéland szelektől megtépázott fái

Japán juhar

Virágzó cseresznyefák. Színesek.

A már említett Angyal Tölgy

Tűzvirágfa!

Sárkányvérfa!

Nehéz elhinni, hogy a szivárvány eukaliptuszok maguktól néznek ki így, és nem egy van Gogh által megihletett szobafestő-mázoló járta végig az erdőt

Jacaranda fa

Egy tölgy alagút

Majomkenyérfák. Mintha egy ovis rajzolta volna őket.

Bükkfa alagút

Óriás mamutfenyő

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta