LÁJFHEKK

Közel négymillióért kiveheti Trump lányának lakását

2017. március 7., kedd 11:17

Ivanka Trump nemrég a divatmárkájáról is hajlandó volt lemondani azért, hogy három gyermekével és férjével Washingtonba költözzön és apja szárnysegédje, valamint mostohaanyja helyett tulajdonképp a First Lady legyen (Melania Trump a legfiatalabb Trump-gyerek, a tízéves Barron iskoláztatására hivatkozva nem szeretne mozdulni Manhattanből). A változások miatt úgy döntöttek, hogy nincs szükségük, csak egy New York-i lakásra, így a másiktól 4.1 millió dollárért (nagyjából 1.1 milliárd forintért) megszabadulnának, vagy havi 15 ezer dollárért (ez kb 4.3 millió forint) kiadnák azt.

Komoly jelentkező híján azonban kénytelenek voltak engedni a bérleti díjból, így már csak havi 13 ezer dollárba kerülne (kb. 3.7 millió forintba) a luxus penthouse, amit Ivanka Trump még 2004-ben egymillió dollárért (kb. 292 millió forintért) vásárolt – írja a Daily Mail, Ha ez az ár kicsit alacsonynak tűnik, az azért lehetséges, mert az apja 2001-ben 115 millió dollárért az egész épületet megvette.

Ivanka Trump 139 négyzetméteres Upper East Side-i lakása a manhattani Trump-rezidenciához képest szinte minimalistán visszafogottnak mondható, bár a képek alapján minden túlméretezett benne. Van két hálószobája, két fürdőszobája (természetesen márvány), egy nappali-étkező, méregdrága bútorok, tölgyfa padló, de az épület biztosít napi takarítást és szobaszervizt, és természetesen fitneszteremmel és mosodával is felszerelt. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen lakásban élt a jövendőbeli beugrós First Lady Manhattanben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta