LÁJFHEKK

Közel négymillióért kiveheti Trump lányának lakását

2017. március 7., kedd 11:17

Ivanka Trump nemrég a divatmárkájáról is hajlandó volt lemondani azért, hogy három gyermekével és férjével Washingtonba költözzön és apja szárnysegédje, valamint mostohaanyja helyett tulajdonképp a First Lady legyen (Melania Trump a legfiatalabb Trump-gyerek, a tízéves Barron iskoláztatására hivatkozva nem szeretne mozdulni Manhattanből). A változások miatt úgy döntöttek, hogy nincs szükségük, csak egy New York-i lakásra, így a másiktól 4.1 millió dollárért (nagyjából 1.1 milliárd forintért) megszabadulnának, vagy havi 15 ezer dollárért (ez kb 4.3 millió forint) kiadnák azt.

Komoly jelentkező híján azonban kénytelenek voltak engedni a bérleti díjból, így már csak havi 13 ezer dollárba kerülne (kb. 3.7 millió forintba) a luxus penthouse, amit Ivanka Trump még 2004-ben egymillió dollárért (kb. 292 millió forintért) vásárolt – írja a Daily Mail, Ha ez az ár kicsit alacsonynak tűnik, az azért lehetséges, mert az apja 2001-ben 115 millió dollárért az egész épületet megvette.

Ivanka Trump 139 négyzetméteres Upper East Side-i lakása a manhattani Trump-rezidenciához képest szinte minimalistán visszafogottnak mondható, bár a képek alapján minden túlméretezett benne. Van két hálószobája, két fürdőszobája (természetesen márvány), egy nappali-étkező, méregdrága bútorok, tölgyfa padló, de az épület biztosít napi takarítást és szobaszervizt, és természetesen fitneszteremmel és mosodával is felszerelt. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen lakásban élt a jövendőbeli beugrós First Lady Manhattanben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.

YDEA „Olyan boltot csináltunk, ami nekünk hiányzott”

Nemrég nyitott meg a Fehér Hajó utcában a Hababa Designer Store és Galéria, ami egy újszerű koncepcióval követel helyet magának a hazai divatszcénában és az üzletek soraiban. Vetlényi Lilivel, az egyik alapító-tulajdonossal az előkészületekről, fenntarthatóságról, a vásárlók motivációiról és intuícióról beszélgettem.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta