LÁJFHEKK

Itt lakott Tina Turner a 70-es évek óta

2017. február 8., szerda 07:06

Míg Jennifer Lopeznek nem nagyon sikerül túladnia puccos Los Angeles-i kastélyán, addig a tizenegyszeres Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas Tina Turner mostanában vált meg attól az ingatlantól, amit még egykori férjével és zenésztársával, Ike Turnerrel közösen vásároltak 1964-ben. Ez az a lakás, ami az 1993-as Tina című önéletrajzi filmben is látható.

A Daily Mail információi szerint az 1956-ban épült, 278 négyzetméteres, négy háló- és fürdőszobás ingatlant 999.00 dollárért (nagyjából 290 millió forint) hirdették meg tavaly szeptemberben, de csak 870.000 dollárt (kb. 252 millió forintot) volt hajlandó érte fizetni az új tulajdonos. Tekintve, hogy jól láthatóan lesz mit tenni-venni a ház körül az új tulajnak, ez érthető: a ház szinte ugyanolyan állapotban van, mint fénykorában. De az a hetvenes években volt.

Kattintson az időkapszulának is beillő videóra és nézze meg, milyen volt egy hetvenes évekbeli, akkoriban elképesztően menő zenész házaspár otthona félköríves bársony ülőgarnitúrával, avokádózöld mosogatógéppel, szobai vízeséssel és talapzatra emelt hitvesi ággyal!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta