LÁJFHEKK

Pillantson be Vilmos herceg és Katalin hercegné londoni lakásába!

2016. május 10., kedd 13:36

Az egész világsajtót bejárták a fotók, amikor Vilmos herceget és feleségét nemrég meglátogatta az USA elnöke, Barack Obama és felesége, Michelle. Bár az elnöki párt főúri lezserséggel, selyem háziköntösben fogadó György herceg meglehetősen ellopta a show-t, a mi számunkra azért az is érdekes volt, hogy ezáltal betekintést nyerhetünk abba a 22 szobás lakásba, amiben a hercegi pár a gyerekeivel tartózkodik, amikor Londonban vannak – derül ki a hausebeautiful.com cikkéből.

William herceg és Kate hercegnő úgy tűnik, szeretik a hangulatvilágítást, hiszen a szobában, csak a kamera látószögében 6 lámpát is láthatunk, és akkor még nem beszéltünk a csillárokról, melyek vélhetően függenek a plafonról. A sok lámpa nagyon kellemes hangulatot teremt, ugyanakkor az is igaz, hogy ennek ellenére a lakás elég sötét.

Ülőalkalmatosságokból is szép számmal találhatunk a lakásban. Az elegáns székek és a meleg árnyalatú kanapé mellett azonban a család arra is gondolt, ha valaki egy esős londoni délutánon egy jó könyvvel szeretne az ablakhoz húzódni és olvasni. Az ablakmélyedésekben is alakítottak ki ülőhelyet, így ezt könnyedén meg lehet tenni.

Jól választották meg a lakás berendezői a szőnyegeket is: az egész szobában semleges színű padlószőnyeg van leterítve, ami ugyan a takarítást megnehezíti a személyzet számára, ám a lépések zaját tompítja, a hangulatot pedig bensőségesebbé teszi. Az ülőgarnitúra alá azonban egy mintás darab is került, ezzel szépen elkülönítve ezt a helyet a szoba többi részétől.

Elegáns megoldás a plafontól padlóig lógó, sötétszürke függöny. Az alján redőződő anyag nemcsak a teret teszi még hatalmasabbá, hanem díszítőelemként is funkcionál.

A hercegi pár lakberendezői, bár erősen figyeltek arra, hogy a tér elegáns legyen és illeszkedjen a királyi családról alkotott képbe, azért az otthonosságra is hangsúlyt helyeztek. Ezt nagyon jól példázza az a rengeteg párna, ami a szobában van. A különböző árnyalatú és mintájú kiegészítőknek hála a szigorú elegancia enyhül, és akár azt is elhiheti az ember, hogy egy köznapi – bár hatalmas – lakásban iszogatja az ötórai teát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta