LÁJFHEKK

Ha popup, akkor végre bútor!

2016. március 12., szombat 09:07

A Paulay Ede utcában nyílt meg a  Projekt Showroom újabb pop-up boltja, vagyis olyan üzlete, mely csak ideiglenesen van nyitva: ebben az esetben március 10-20 között. A Projektes lányok rutinosak, Csikós Kriszta és Matisz Alisz már a 16. alkalommal nyitnak ilyen időszakos boltot a városban. A korábbiakról is írtunk már, mert hihetetlen kreativitással bírnak egyet csavarni az olyan unalomig ismert témákon is, mint a karácsony, a szuvenírbolt, vagy a bringázás. Mint az Antik és Vintage Bútorraktár elnevezésből eléggé egyértelműen kiderülhet, ezúttal a bútoroké a főszerep, az otthonok tavaszi megújulása jegyében.

A dán modernizmus, a 70-es évek és az újjáépített bútorok állnak a középpontban, de a korábbi évek vintage kínálatához hasonló romantikus darabok is elérhetők. A hatalmas bolt és a hozzá tartozó pince sok meglepetéssel szolgál, legizgalmasabbak talán a felújításra váró, sok lehetőséget rejtő régiségek, de egy-egy egyedi tervezésű darab is felbukkan a kínálatban. A  vidéki romantikus stílus darabjai is megtalálhatók itt: ruhás- és könyvszekrények, fésülködőasztalok, komódok, tálalók, ebédlő- és konyhai asztalok, ládák, éjjeliszekrények és rengeteg szék, valamint személyes kedvenceink a régi hűtőszekrények, amelyekbe még a jegesnél kellett venni a jeget. Idén újdonság a bútorszövet és az antik, kézi csomózású szőnyegek.

A legolcsóbb tárgy amire rátaláltunk 650 forint volt, a legdrágább talán 270.000 forint, de ez első nap, reggel 10-kor már elkelt. Csikós Kriszta elmondta, hogy széles skálán mozognak a dolgok, a romantikai, a falusi világ tárgyai, kerámiák, lámpák egyaránt megtalálhatóak a kínálatban. Vannak restaurálásra szoruló bútorok és olyanok is, amelyekhez hozzá sem kell nyúlni. Volt, amit ők pofoztak helyre, sőt "idén hoztunk olyan bevállalósabb darabokat is, amiket rettenetesen szeretnénk ha valaki felújítana". Folyamatosan érkeznek új tárgyak, tehát érdemes akár többször visszanézni - üzeni Csikós, és mindenkit arra buzdítanak, hogy álljanak csak neki és igenis, fessék le kékre azt a szekrényt, ha úgy érzik!

Praktikus információk 

A bútorbolt elérhetősége: március 10-20. 
Nyitva tartás: minden nap 10-20 óráig. 
Helyszín: 1061, Paulay Ede utca 29. / Paulay Ede és Székely Mihály utca sarka 

Idén lehet már kártyával is fizetni!
További információk:  http://www.facebook.com/projektshowroom

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta