LÁJFHEKK

Egyetlen átszállással elmetrózhat Budapesttől Szöulba

2016. január 18., hétfő 09:10

A CoolHunting oldalán futottunk bele abba a tervbe, amit Constant Nieuwenhuys Új Babilonja ihletett, és ami 214 város összesen közel nyolcszáz metróvonalát olvasztaná egybe. Természetesen nem a valóságban (de jó lenne!), csupán egy plakát erejéig - a gyártáshoz szükséges pénzt pedig úgy kalapoznák össze.

A New Yorkban tevékenykedő ArtCodeData ötletére 6000 dollárt, azaz kicsivel több mint másfél millió forintot gyűjtene össze a kampány mögött álló Open Accessibility, akiknek céljuk, hogy segítsék utazásukban a mozgáskorlátozott személyeket - mégpedig azzal, hogy közzéteszik, hogy az egyes városokban milyen akadálymentes opciók vannak. Erre amúgy minden esélyük megvan, ugyanis 28 nappal a vége előtt már összejött az összeg kétharmada. A grafikára egyébként 11.924 megálló került fel - köztük vannak egyébként a budapestiek is. A térkép két méretben kapható: (40x30 és 60x45 centiméteres verziókban), és lehet kérni simán papírra nyomtatva, illetve akril bevonattal is.

Itt lent megnézhet róla egy pofás kis videót, ha pedig a képekre kíváncsi vagy adakozna (és ezzel magáénak tudna egy példányt a kampány lefutása után), akkor ide kattintson

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FILMVILÁG Jó utat, Sir Roger!

Mindenkit meghódított közvetlenségével, csibészes mosolyával, sztárallűröktől mentes, sziporkázó személyiségével. Jellegzetes angol humora, beszólásai az évek folyamán szállóigévé váltak.

NÖVÉNYEK 5 növény, amik imádják a fürdőszobádat

Ha ezek közül választasz, akkor biztosan sikerül hosszú távra becsempészned a természetet a fürdőszobádba!

MÁS TÉSZTA Zseniális: pizzafalatok a jégkockatartóból

Ezzel a trükkel isteni kaját varázsolhatsz bármilyen bulira, de persze vacsorára is jó lesz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta