LÁJFHEKK

Egyetlen átszállással elmetrózhat Budapesttől Szöulba

2016. január 18., hétfő 09:10

A CoolHunting oldalán futottunk bele abba a tervbe, amit Constant Nieuwenhuys Új Babilonja ihletett, és ami 214 város összesen közel nyolcszáz metróvonalát olvasztaná egybe. Természetesen nem a valóságban (de jó lenne!), csupán egy plakát erejéig - a gyártáshoz szükséges pénzt pedig úgy kalapoznák össze.

A New Yorkban tevékenykedő ArtCodeData ötletére 6000 dollárt, azaz kicsivel több mint másfél millió forintot gyűjtene össze a kampány mögött álló Open Accessibility, akiknek céljuk, hogy segítsék utazásukban a mozgáskorlátozott személyeket - mégpedig azzal, hogy közzéteszik, hogy az egyes városokban milyen akadálymentes opciók vannak. Erre amúgy minden esélyük megvan, ugyanis 28 nappal a vége előtt már összejött az összeg kétharmada. A grafikára egyébként 11.924 megálló került fel - köztük vannak egyébként a budapestiek is. A térkép két méretben kapható: (40x30 és 60x45 centiméteres verziókban), és lehet kérni simán papírra nyomtatva, illetve akril bevonattal is.

Itt lent megnézhet róla egy pofás kis videót, ha pedig a képekre kíváncsi vagy adakozna (és ezzel magáénak tudna egy példányt a kampány lefutása után), akkor ide kattintson

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta