LÁJFHEKK

Egyetlen átszállással elmetrózhat Budapesttől Szöulba

2016. január 18., hétfő 09:10

A CoolHunting oldalán futottunk bele abba a tervbe, amit Constant Nieuwenhuys Új Babilonja ihletett, és ami 214 város összesen közel nyolcszáz metróvonalát olvasztaná egybe. Természetesen nem a valóságban (de jó lenne!), csupán egy plakát erejéig - a gyártáshoz szükséges pénzt pedig úgy kalapoznák össze.

A New Yorkban tevékenykedő ArtCodeData ötletére 6000 dollárt, azaz kicsivel több mint másfél millió forintot gyűjtene össze a kampány mögött álló Open Accessibility, akiknek céljuk, hogy segítsék utazásukban a mozgáskorlátozott személyeket - mégpedig azzal, hogy közzéteszik, hogy az egyes városokban milyen akadálymentes opciók vannak. Erre amúgy minden esélyük megvan, ugyanis 28 nappal a vége előtt már összejött az összeg kétharmada. A grafikára egyébként 11.924 megálló került fel - köztük vannak egyébként a budapestiek is. A térkép két méretben kapható: (40x30 és 60x45 centiméteres verziókban), és lehet kérni simán papírra nyomtatva, illetve akril bevonattal is.

Itt lent megnézhet róla egy pofás kis videót, ha pedig a képekre kíváncsi vagy adakozna (és ezzel magáénak tudna egy példányt a kampány lefutása után), akkor ide kattintson

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta