LÁJFHEKK

Tartson halakat a konyhapult alatt!

2015. október 31., szombat 14:58

Nem irigyeljük azt a háziasszonyt,aki nekilát ennek az akváriummal felturbózott konyhabútornak a kitakarításához, melyet a holland dizájner, Robert Kolenik tervezett. A vizuálisan lenyűgöző hatást keltő „Ocean Kitchen” névre keresztelt limitált szériás munka ráadásul nemcsak egy gigantikus tengeri akvárium, hanem egy működő konyhapult is egyben, aminek belsejében a látszat ellenére elférnek a legtöbb konyhában szanaszét hagyott fazekak, serpenyők és egyéb főzéshez-sütéshez szükséges kiegészítők.

Fotó: kolenik.com

A konyhát bevilágító akvárium tartályához könnyen hozzáférhetünk, ugyanis az akvárium felett egy L alakú corian lapból készült lemez található, aminek köszönhetően egy gombnyomásra felemelkedik a pult és szabaddá válik a szokatlan helyre beépített akvárium. – írja a HomeHarmonizing.com a konyha területét megduplázó gigantikus konyhapultról.

Fotó: kolenik.com

Az új generációs holland tervezők élvonalába tartozó 33 éves dizájnerhez egyébként is közel áll a tenger élővilágának és a környezetvédelemnek a témája, ugyanis ő az egyik társalapítója a Plastic Soup Foundation Junior néven futó jótékonysági szervezetnek, melynek célja, hogy felhívja a gyerekek figyelmét a tengerek és óceánok élővilágát veszélyeztető környezetszennyezésre és annak káros hatásaira. Ön mit gondol az egyedi hangulatot árasztó konyháról, menőnek találja, vagy ön szerint inkább felesleges és macerás ekkora akváriumot tartani a konyhában? Szavazzon!

617 szavazat 821 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta