KULTÚR RÖVIDHÍR

Lady Gaga felfedte igazi arcát

2011. június 17., péntek 11:02

Az extravagáns énekesnő még 2010 nyarán állt egy német fotós kamerája elé egy duisburgi múzeumban és annak parkjában.

A német Spex magazin legújabb számának címlapján egészen szokatlan formájában láthatjuk Lady Gagát. A mindig kirívó és rendhagyó külsejéről ismeretes, 25 éves énekesnő ezúttal nem a vastag vakolattal vagy a polgárpukkasztó szerelésével hívja fel magára a figyelmet, hanem éppen azzal, hogy teljesen természetesen, allűrök nélkül állt a kamera elé.

A szokatlan képeket, amelyeken Lady Gaga szegecses bőrszerelésben, kócos, szürkébe hajló hajjal látható, 2010 nyarán egy német fotós, Wolfgang Tillmans készítette a duisburgi Lehmbruck szobormúzeumban. Azért elgondolkodtunk, miért is tarthatott egy évig, amíg nyilvánosságra hozták a képeket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta