Most menő zenekaros pólókkal segíthet a Bátor táboros gyerekeken!

Tudta, hogy Pásztor Anna kislányként hogyan győzte le az őt fenyegető farkaskutyát? Hogy fél-e bármitől is Beck Zoltán? Hogy Gangsta Zolee a rosszullétig izgulta magát a fellépések előtt? Hogy mit tanított Varga Líviusznak az édesapja a félelemről? Hogy Fluor Tominak se mindig ment a laza szövegelés? A Bátor Tábort támogató pólókampányból ezt is megtudhatja, ráadásul nemcsak klassz pólókat vehet, de segíthet is velük.

Bátor Tábor alapítvány fő célja, hogy a súlyosan beteg gyerekek az élményterápia segítségével megtanulják legyőzni félelmeiket, és így erőt gyűjtsenek a gyógyuláshoz. Ennek támogatására most indul a Behind the Clouds kampányuk, amihez 15 magyar zenekar tagjait kérték meg, meséljék el, mitől is rettegnek és hogyan győzték le a félelmüket. A kampányban részt vett Ganxsta Zolee, Halott Pénz, a 30Y, az Ivan & The Parazol, Anna And The Barbies, a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, a Punnany Massif, Rúzsa Magdi, a Vad Fruttik, a Wellhello, a Zagar, a Quimby, az Irie Maffia és a Csík Zenekar. 

Weiler Péter festőművész, a projekt művészeti vezetője a vallomásokból grafikákat készített, melyeket aztán pólókra nyomtak, és ezeket 4500 forintért hamarosan meg lehet vásárolni az alapítvány webshopjában. Ahol ráadásul minden egyes előadó pólójához el lehet olvasni a hozzá tartozó félelem-történetet is

A kollekciót június 9-én mutatták be a társadalmi ügyeket közismerten felkaroló DORKO Andrássy úti üzletében. Az ide látogatók pólójukra aláírást szerezhettek a Halott Pénztől, Ganxta Zolee-tól, az Irie Maffiától, a Kiscsillagtól és a Zagar frontemberétől is. A pólók vasárnapig, június 12-ig vásárolhatók meg a DORKO üzletében.

Az értékesítésből befolyó nyereség teljes egésze a Bátor Táborhoz kerül, Weiler Péternek a pólók alapjául szolgáló eredeti festményeit pedig egy jótékonysági aukció keretében ősszel árverezik el - írja a Lángoló Gitárok.

A pólók kaphatóak lesznek még a Budapest Park shopjában, illetve a következő nyári fesztiválokon: Fishing on Orfű, Everness, EFOTT, Sziget, Volt és Strand Fesztivál.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek