INTIM

Mester az intimitásról - A belső hang

2009. május 8., péntek 12:45

mester-az-intimitasrol_szol

„Sose feledd: hallgass a belső hangodra! Lehet, hogy veszélybe sodor, de mindig maradj hozzá hűséges! És akkor egy napon eljutsz oda, hogy táncra perdülsz a belső boldogságodtól.”


Ahhoz, hogy megteremtsd az intimitás légkörét, a legfontosabb, hogy mindig légy őszinte és hiteles. Ne mások álarcait próbáld letépni – ha te magad fel tudsz nőni, az épp elegendő.

A hitelesség azt jelenti, hogy mindig őszinte maradsz benső önmagadhoz. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, három dologra kell odafigyelned:

– ne hallgass arra, hogy mások szerint milyennek kellene lenned, mindig arra figyelj, te milyen szeretnél lenni;
– sose viselj álarcot, légy autentikus: ha dühös vagy, ne próbáld takargatni, nincs abban semmi rossz, ha elkap a hév;
– mindig maradj a jelenben, ne nyugtalankodj olyan dolgok miatt, amelyek elmúltak vagy még nem érkeztek el.

Ha tehát nevetned kell, engedd ki, ha szomorú vagy, zokogj teljes intenzitással, és ha dühös vagy, az is rendben van. Éld meg, és ne csinálj belőle bűntudatot! A világ azt várja, hogy eljátszd a boldogságot akkor is, ha épp bánatos vagy. De ezzel csak annyit érsz el, hogy belül szétszakítod magad.

Légy hiteles, és akkor egy napon észreveszed, hogy a magaddal kialakított intim kapcsolatod átszivárog életed minden területére.

cikk-tipus-altalanos

« előző rész || következő rész »

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta