INTIM

7 hiba, amit a nők elkövetnek a hálószobában

2011. április 10., vasárnap 18:00

A kezdeményezőkészség teljes hiánya, kiábrándító szerkó és felesleges kérdezősködés: többek közt ezeket a negatívumokat említették azok a férfiak, akiket a nők leggyakoribb hálószobában elkövetett hibáiról kérdeztünk.

Kimeríthetetlen és örök téma, hogy férfi és nő milyen tipikus hibákat követhet és követ el szexuális téren: legyen szó a nem kellő odafigyelésről, a kezdeményezőkészség hiányáról, vagy arról, hogy idővel a hálószoba a puszta rutin színterévé válik. Pedig ennek nem feltétlenül kell így lennie. Ezúttal néhány olyan – többnyire férfimegszólalók szájából elhangzott – hibát gyűjtöttünk össze, amiket a nők gyakran elkövetnek a hálószobában.

1. Kiábrándító szerkó

A GalTime párkapcsolati szakértője, Jane Greer első helyen említi a nem éppen izgató, lompos pizsamákat és otthoni felszereléseket, amelyek kétségtelenül gondoskodnak arról, hogy a férfinek elmenjen a kedve a szextől. Persze ha csak ezen múlik, valószínűleg a vonzalom terén is lehetnek gondok, de tény, hogy egy-egy szexi fehérnemű vagy átlátszó neglizsé bármikor képes feldobni egy pár estéjét, utat nyitva például a vicces szerepjátékoknak. Dániel (35) szerint például „a vicces szerkó” nem mindig kiábrándító, feltéve, ha lehet nevetni rajta – és a másik nem sértődik meg, ha nevetsz. Ha nem is rendszeresen bújsz szexi göncbe, alkalmanként jutalmazd meg egy-egy ilyen belépővel a pasidat, a hatás garantáltan nem marad el.

2. A kezdeményezőkészség és a meglepetés teljes hiánya

Bár úgy tűnhet, hogy a téged éppen ölelő férfinek mindegy, hogy hogyan juttok el az ágyig, mert így vagy úgy úgyis megkapja, amit szeretne, jobb, ha tudatosítod: ez egyáltalán nem így van. A köztudatban persze az él, hogy a férfi a kezdeményező fél – ami sok esetben nagyon helyes is, ha így van –, de a háló nem ez a terep.

Tulajdonképpen ebbe a kategóriába tartozik a kérdésfeltevés és annak megosztása is, hogy mit szeretnél. Katának (27) például bevallása szerint nagyon sokáig tartott megtanulni, hogy „kérdezni kell, azt viszont nem kell megvárni, hogy a másik kérdezzen, vagy kitalálja a gondolataid, hanem mondani magadtól, mit szeretnél”.

3. Megjátszás

Az általunk megkérdezettek előkelő helyen emlegették azt a jelenséget, amikor a nő úgy tesz, mintha minimum pornósztár lenne – bár ez Dániel szerint végtelenül komikus is tud lenni, amit akár pozitívumként is elkönyvelhetünk.  A modoros és „pornófilm-szagú” viselkedés szerintük kiábrándító és végképp képes elvenni az ember kedvét a rosszalkodástól.

4. Negatív kritika

Kevés dolog tudja jobban lelohasztani egy férfi lelkesedését, mint az, ha úton-útfélen az orra alá dörgöljük, mit csinál rosszul. Ez persze nem jelenti azt, hogy fogjuk be a szánkat: de sokkal szerencsésebb, ha a másik szemszögből közelítünk, és azt osztjuk meg vele, mit tehet, hogy nekünk jó legyen, mire vágyunk.

5. Korlátozások és kikötések

Péter (34) szerint nincs is annál rosszabb, mint amikor az imádott nő valamilyen előfeltételhez, ígérethez köti a szexet – tehát zsarol: „akkor lesz szex, ha elmosogatsz, elviszel moziba stb”. A szex szerinte nem szívesség, ezért minden ilyesfajta feltétel kizárt és nevetséges. Az sem kevésbé kiábrándító, amikor a barátnő azért mond nemet – vagy akár igent –, mert az előző pasival történt már hasonló – mondja Péter. „Olyan sincs, hogy egyszer volt valami/bármi, de aztán legyen elég, nem lesz többet ilyen, vagy majd csak a következő szülinapodon. Ha volt már, akkor rajta van a menün” – idézi Chris Rockot.

6. Folyamatos kérdezősködés

A nők tetemes százaléka imád beszélni, és ez sokszor a hálószobára is kiterjed. Az általunk megkérdezett férfiak szerint kétségkívül akciógyilkos tud lenni, ha a másik éppen a legkritikusabb pillanatban találja megkérdezni, hogy „Most ugye jó?”. „Ha megkérdezi, biztos lehet benne, hogy már nem az” – mondja Tibor (32). Ilyenkor érdemesebb a partnerből előtörő hangokra és apró jelzésekre figyelni, amikből garantáltan meg tudod állapítani, hogy neki bizony most igencsak jó.

7. Széthagyott cuccok, rendetlen környezet

A szó szoros értelmében vett hálószobáról még nem ejtettünk szót, pedig valahol ez is kritikus pont lehet a zavartalan szexuális élet bonyolításában. „Nyilván van egy csomó olyan dolog, ami elég nagy kapufa minden félnél, de ezeknek a legnagyobb részét két normális ember meg tudja egymással beszélni, legyen szó akár a kedvenc pózokról. Vannak viszont dolgok, amik annyira alapvetőek, hogy nincs értelme beszélni róluk. Ilyen például vallási kegytárgyak elhelyezése a hálószobában, az állatmintás fehérnemű, az alapvető igénytelenség, betétek, tamponok, illetve bármilyen bizarr, női testhez köthető termék elöl hagyása, amivel egy férfi tuti nem találkozik a saját megszokott kis környezetében” – mondja Attila (28).

Szerinte az ezoterikus és a női- vagy férfilélekkel foglalkozó könyvek, illetve a "Miért vagyok sikertelen nő" című könyvekhez hasonló darabok "harminc színes könyvjelzővel megtűzdelve az éjjeli szekrényen” szintén kiábrándítóak tudnak lenni. „Azokat a dolgokat érdemes hanyagolni, amik alapján könnyen gondolhatják rólunk, hogy bolondok vagyunk. Ezeket tartsuk meg magunknak, de legalábbis addig biztosan, amíg nem találunk hasonló érdeklődési körűt” – tette hozzá.

Persze van, aki úgy gondolja, hogy elég vicces, ha valaki csak profin és részletesen berendezett környezetben képes „bizonyítani”: „Nyilván nagy szenvedély lehetett, ha a könyvcímeket is látta” - fűzte hozzá egyik megszólalónk. Nem beszélve arról, hogy naiv módon mi szeretnénk azt hinni, hogy ha már a hálószobáig eljut két ember, feltételezhetően van annyi közös bennük, hogy már nem kell a könyveket pásztázni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.04.10 18:56:43waszabi

  Egy fontos kimaradt: amikor beindult a játék spontán és a hölgy negyedórára eltűnik a fürdőben, majd feleslegesen kérdezősködve, ráérősen jön ki, mintha mi sem történt volna. Na ez lelombozó igazán.
  Ami a rendetlenséget illeti, hát a pasik sárosabbak e téren, asszem.

 • 2011.04.10 19:01:09waszabi

  Sztem a betétek és tamponok jelenléte csak a reklámokon nevelkedett férfiakat zavarja, a valós életben a női biológia hozzátartozói.
  A valódi hiba úgy tenni, mintha a reklámfilmből léptek volna ki, vagyis mást mutatnak, mint amilyenek valójában.

 • 2011.04.10 19:31:49deflorator

  Erről én is tudnék mesélni...
  Amikor abbahagyja a szopást, hogy megkérdezze, hogy ízlett-e a saláta amit ebédre készített...
  Gonosz dolgok ezek, jobb elfelejteni a sötét múltat.

 • 2011.04.10 19:41:233x

  Úgy második - harmadik helyre sorolnám a nem megfelelő tisztaságú, rossz illatú testrészeket.

 • 2011.04.10 19:49:42fumerin

  Engem meg ez az összefoglaló lombozott le.
  Szerintem az egészből a vágy hiányzik a leginkább, amire nem lehet sem lakberendezést, sem ruházatot, sem hülye kérdéseket ráhúzni sablonként!
  Egy nézés is elég ahhoz, hogy feltüzelje a partnert és az sem érdekes ilyenkor, ha a konyhaasztalt kell leborítani a földre!
  De aki mindezeket tudatosan betartja, az már eleve elcseszte a jó kis közös hancúrt!
  :D

 • 2011.04.10 19:55:32Csabikuci85

  Csatlakozom az utolsó hozzászólóhoz, minden szavával egyetértek. Elég egy huncut nézés, a többi egyből felejtőssé válik.

 • 2011.04.10 20:10:13deftones

  Szerintem is az a legnagyobb hiba, ha előírt pontok szerint akarunk szexelni. Ha spontán megkívánom, akkor úgy akarom őt, ahogy éppen van, pizsamában, könyvvel a kezében, rendetlen környezetben :D

  Mellesleg 3x válaszára annyit reagálnék, persze visszataszító egy 4 napja nem fürdött nőt nyelvel kényeztetni, de engem pl felizgat, ha utoljára este fürödtünk, és a reggeli szexnél van egy nagyon gyenge "nő" illata =)

 • 2011.04.10 20:24:06áldorivendel

  Nem tudom, én már egy ügyetlen aktussal is kiegyeznék... Csak lenne titkos szerelmemmel egy pici búvóhelyünk...

 • 2011.04.10 20:35:41Obi Wan

  A kezdeményezőkészség hiánya mellé tegyük oda a túlzott kezdeményezőkészséget is. Amikor azzal jött a hölgyismerős, hogy "naaa, vedd már le a gatyádat", attól aztán jól elment a kedvem.

 • 2011.04.10 20:39:48soproni1

  Nekem az örök mondás, amikor Woody Allen a sikertelen szex után odaszól a feleségéhez az ágyban :
  Drágám ! Te sem tudtál kire gondolni ?

 • 2011.04.10 20:56:17Felicitasz

  A kommentek jobbak mint a poszt. :-) Mindenkinek köszönöm, főleg fumerinnek és deftones-nak. Már épp azon voltam, hogy az emberiségbe vetett maradék hitemnek is annyi, de hálistennek mégse...
  soproni1, ez melyik film?

 • 2011.04.10 21:03:08Martian

  "Ilyen például vallási kegytárgyak elhelyezése"

  Igazán szent dolog lehet szex közben együtt imádkozni, úgy hogy az ámenre essen a közös orgazmus! :)

 • 2011.04.10 21:20:04Viktor9

  a megjátszás az egyetlen probléma, a többi, meg csak a cikk író véleménye. Nehogy már kínosan érezzék magukat a nők többi "hiba" miatt. Sőt,a megjátszás sem hiba csak zavaró tényező. Meg ki a szom mondja, hogy ezek a nők hibái? Rosszindulatú bűntudat keltő cikk ez. Az ilyen cikkeknek köszönhető a dugások csökkenése. A cikk íróra ráférne egy alapos kettyintés a hülye cikkek helyett.

 • 2011.04.10 21:20:45fumerin

  kén-e egy nick?: Engem nem győztél meg a 10 évvel, mert mindenki magából indul ki, és én tudom, hogy mire vagyok képes ;)
  És pláne hosszabb párkapcsolatnál elmondható, hogy minden vágy fennmaradása a nőn múlik!
  Amelyik nő a hasonló oldalakról szerez magának párkapcsolati és bármely életterületre vonatkozó tanácsokat, az már régen unalmas és ezek a dolgok, "olvasmányok" semmit nem fognak lendíteni a hozzáállásán, életminőségén! :D

 • 2011.04.10 22:27:33Joe69

  A cím igérte, de nem volt kitárgyalva a kezdeményezőkézség teljes hiánya, az ügyetlenség, a passzivitás. Ami mögött az van, hogy nem tud, akar vagy mer nemet mondani, de nem akar szexet sem. Fogalma sincs, hogyan kell egy férfihez hozzányúlni. Vagy azt hiszi, hogy ezt így kell. Vagy úgy tesz, mintha azt hinné. Aztán amikor a férfinek elmegy a kezdetben meglévő potenciája, egy sajnálkozó megjegyzés, és vége, természetesen a férfi szégyenül meg. Kivéve, ha az a típus, aki nem cicózik, hanem gerincre vágja, és 1 perc alatt meghúzza, amíg még van mivel. Persze ilyenkor nincs előjáték, nincs kultúrszex, nincs gumi, semmi. Viszont van: nem kívánt terhesség, nemi betegség, stb..

 • 2011.04.10 22:40:50Zsit (nyau és rémizé)

  "És pláne hosszabb párkapcsolatnál elmondható, hogy minden vágy fennmaradása a nőn múlik!"

  Ahhham, a hímneműnek - szegénynek - meg ezt el kell viselnie. Szörnyű, milyen nehéz manapság egy férfi sorsa.
  LOL

 • 2011.04.10 22:47:32fumerin

  Zsit (nyau és rémizé): Ja, nekik csak egy fokkal kell jobbnak lenniük kinézetre az ördögnél ;)

 • 2011.04.10 22:50:44Zsit (nyau és rémizé)

  :)

 • 2011.04.10 23:00:06highlife

  gratula a cikkhez! bár az előttem szóló nőnemű hozzászólók serege próbálja kikezdeni annak tartalmát, de ettől csak még inkább vicces, hogy mennyire igaz.

 • 2011.04.10 23:00:19fumerin

  kén-e egy nick?: Várj, még 7 évem vissza van ahhoz, hogy lejárjon a mostani mandátumom!
  Egy már lecsengett :D

 • 2011.04.10 23:19:39szanalmas

  Ez az első normálisabb izé a díványon, mióta indexszel szennyezem az agyam.

 • 2011.04.10 23:20:39szanalmas

  Zsit (nyau és rémizé)

  ÁRULÓ!!!

 • 2011.04.10 23:29:03antiszociális exlúzer

  kén-e egy nick?

  "Onnantól az már nem szex, csak maszatolás."

  Mér, azelőtt micsoda? Baktérium- és gombacsere?

 • 2011.04.11 04:37:04petru

  Belattam hogy en egy nagyon szerencses ficko vagyok :-)

 • 2011.04.11 06:41:09az_igazi_trebitsch

  Az egyetlen igazi hiba, amit egy nő elkövethet az ágyban, az az, ha lerí róla, hogy "Na jó, essünk túl rajta, ha már rádjött a kangörcs."

  Minden mást ki lehet védeni. Ha például elhangzik az a mondat, hogy "Az előző pasim/nőm sokkal jobb volt nálad!", akkor érdeklődő mosollyal az arcon meg kell kérdezni: "És ő most hol van?"....

 • 2011.04.11 06:44:21kova29

  A legnagyobb gond ha nincs vágy, vagy ha a nő nem mutatja ki, hogy van! A legtöbb hiba ebből alakul ki:
  - kezdeményezés
  - passzivitás (mozdulatlan deszka jelleg)
  - hideg/unott tekintet (meg a tv nézés és társai)
  - finnyáskodás (így ne, úgy ne, azt ne, stb.)
  - álszentség ("de hát AZ milyen dolog már?")

  Akinek ezekkel a problémákkal napi szinten kell együtt élnie az PONT LESZARJA a kiábrándító szerkót, örül a megjátszásnak mert az már egy kis halvány fény az érdeklődés irányába, vagy szinte örül és segítségnek veszi a negatív kritikát, vagy a folyamatos kérdezést. Az meg, hogy a rendetlenségnek köze lenne a szex minőségéhez egyenesen baromság.

  Egy biztos, elég sokan elcserélnék a házaséletüket a cikk íróéra, mert egyértelműen látszik, hogy fogalma sincs arról mi az a hiba amit tényleg fáj.

 • 2011.04.11 08:49:15Pillanatragasz

  Hát az se semmi mikor ráadtam a fordulatszámot azt kérdezte az asszonyka hogy mikor meszeljük ki a plafont?. na de gondoltam következőbe megtérgyeltetem hogy ne lássa erre azt mondja : Te rekesztetted e bé a tyukokat? azóta egyre jobb a helyzet .-)))

 • 2011.04.11 09:33:14Buci-Bigyo

  Ez a hetem már jól indul,kiderült,hogy tökéletes nő :D vagyok a hálóban.:D Akkó' holnap jön a férfi etikett a hálóban?
  Kis megjegyzés: én még nem láttam nőt,aki a tampont-betétet a hálóban tartja,nem is szokták az ilyesmiket a nők elöl hagyni,nem mások,hanem maguk miatt.Nem kell Retek Rozival kezdeni,akkor nem lesz szemétdomb,itt-ott heverő használt tamponok és büdös alsófertály stb.

 • 2011.04.11 09:52:30ghilea

  Nagyjából nem rossz ez a cikk, egy ponton nem érzem, hogy stimmelne.
  Rendetlen környezet... magával a ponttal egyetértek, de azzal nem, hogy ezt miért kell a nőkhöz társítani. A 21. században szerintem elvárható, hogy a férfiak is kivegyék a részüket a rend megtartásából.

  Persze ha jövő héten jön a cikk testvére a férfiakkal kapcsolatban és ott is szerepelni fog ez a pont, akkor nem szóltam egy szót sem :)

 • 2011.04.11 10:09:43szanalmas

  ghilea:

  Egyértelműen látható a képen, hogy ehetetlen a főztje, ráadásul randa is, szóval mindenről ő tehet, nem kéne védened a védhetetlent...

 • 2011.04.11 11:21:54Kytia

  kén-e egy nick?

  Egyetértek. Igazi férfia pontosan tudja magától, hogy mikor kell felhúzni a gumit.

 • 2011.04.11 13:52:56kinot

  soproni1: ezen felröhögtem, köszi :D :D

 • 2011.04.11 17:06:03kova29

  kén-e egy nick?:
  "És téged zavar, ha közben a nő tévét néz vagy nem mozog?
  Amatőr..."

  Jahh, szerencsétlen vagyok, hogy zavar :D

 • 2011.04.11 19:17:40magyar ember teli szájjal

  Még jobb Lenne a cikk, ha foglalkozásokat (menőket) is beírkálnátok, pl. Gábor, bróker vagy Kata, egy szállítmányozási cég marketing-mendzsere, stb.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta