INTIM

Soma: Tudtam, aki nem nézi a mellem, életunt vagy meleg

2011. február 10., csütörtök 18:57

Mamagésa volt a hivatalos szakértő Hoppál Bori Kebelbarátok című könyvének a klubestjén, ahol csak úgy záporoztak belőle a szavak, miközben magasra tette a lécet. Jobb beszélgetőpartnert nem is lehetett volna találni egy a női mellekről értekező szerző mellé. Megtudtuk azt is, mellorgazmus márpedig létezik.

„Hiánypótló könyvet írtál, Borsika!” - jelentette ki Soma Mamagésa a Mellbeszélgetések nőkkel nőknek címmel meghirdetett nyilvános eseményen az Alexandra Irodalmi Kávéházban. Mielőtt Soma leboriskázta volna a könyvet szerző Hoppál Borit, azon tűnődtem, vajon az estét majd az ördögnek adom, vagy hasznom is lesz belőle. A pontból B pontba nem jutottunk el, de Somának köszönhetően volt min mulatni.

Egy kiló nyolcvan deka

„A mell a világ egyik fókusza. A kiadó is úgy szervezte, ahogy ezt kimondom, azonnal spotlámpák világítanak rá a darabonként egy kiló nyolcvan dekás melleimre” - mondta Soma, akit azért hívtak meg beszélgetni, mert vitathatatlanul ő a legjobb szakember ebben a témában. A közönség soraiban azért voltak férfiak is, egyet közülük kifiléztek, a másik viszont életben maradt.

Minden úgy kezdődött, hogy Hoppál Bori, női testtudat oktató – bármit is jelentsen ez – írt egy könyvet az örömteli menstruációról, majd a mellekről, a kiadó pedig úgy döntött, a magyar olvasókra először a melleket szabadítja rá, csak azután jöhet a véres téma. A Kebelbarátnők című könyv tényleg hiánypótló lehet, mert a megjelenteknek egy hasonló témáról íródott könyv sem ugrott be a beszélgetés alatt.

A mellorgazmus létezik

Miután a moderátor a testünk elfogadására terelte a szót, kiderült, a bajok ott kezdődnek Hoppál és Soma szerint, hogy a gyerekeinket prűden neveljük, nincs meztelenkedés, apa és anya ritkán van ruha nélkül a lakásban. Azt is megtudtam, Soma mit tett, amikor kislánya rácsodálkozott édesapja szabadon logó férfiasságára. „Odarohantam, és bábozni kezdtem: ó de hideg van, gyerekek, ó, de meleg van, mondta is Gyuri, jól van, műsorszolgáltató nagyiparos mazsola.”

A mellorgazmus vajon mi?

"A női orgazmus direkt inger nélkül is jelentkezhet, pusztán vizuális élmény vagy szexuális fantázia hatására, anélkül, hogy az alany nemi szervéhez bármi vagy bárki hozzáérne. Ugyanakkor létezik úgynevezett mellorgazmus is, amikor a mell ingerlése következtében jön létre orgazmus. De ezek nagyon ritkák, a populációnak nagyon elenyésző mértékére jellemző csak" - számol be a témáról a Wikipedia.

Ezt követően a mellorgazmusról volt szó, ami a szakértő és a szerző szerint is egy élő műfaj. Hogy férfiszemszögből is lássuk a női mellet, Lázár Gergőt hívták fel a színpadra, aki elvileg rutinos előadó, ugyanis a Csábítás Akadémia vezető trénere.

Lázárt azonban ledarálták a hölgyek, mivel olyan messzire igyekezett választ adni arra a kérdésre, hogy le merne-e szólítani egy eszméletlen nagy mellű nőt, hogy mindenki elvesztette a fonalat.

Soha életemben nem voltam még szemtanúja annak, hogy egy férfi elvérzik három nő karmai közt, még meg is sajnáltam. Ezt követően egy fotós beszélt azokról a nőkről, akik gond nélkül veszik le a ruháikat a kamera előtt. Szerinte róluk nem készülnek olyan jó fotók, mint akikről le kell könyörögni a textilt.

Nagy mellek a metróban

Kedvenc példám, amiért érdemes volt az estét Somával tölteni a következő volt.

„Az igazi tükör a pasi. Nekem nagyon hamar megnőtt a mellem. Tizenegy éves koromban kezdtem menstruálni, pillanatok alatt döbbenetes változásokon mentem keresztül. A szép, egyenes hajam átalakult hónaljszőrré. Borzalmas folyamat volt. Ehhez jöttek a nagy mellek. A tornasor végén álltam, a nagy melleim ugrálták, a fiúk nézték, borzalmas volt, rémes. És aztán jött a szexualitás. Bocsánat, most vulgáris leszek: de addig tosztam, amíg megváltoztam. A férfiak rajongása mutatta meg, hogy bébi, ez nem gáz. Szeretik, bejön, ez szuper, ez hatalom. Amikor felkerültem húszévesen, vadkanca voltam, zabolátlan – ehhez képest ma már Chanel háziasszony vagyok –, nem hordtam melltartót -– most sem kell drágám, tudod, egycerkás –, és amikor mentem le a metróba, azt figyeltem, hányan nem nézik a mellemet. Konkrétan évekig ez volt a mozim. Úgy gondoltam, aki nem a mellemet nézi, az vagy életunt vagy meleg.”

Arra az ordító kérdésre azonban nem kaptam választ, hogy a személyiséget hogyan befolyásolja a mellméret, pedig ez igazán érdekelt volna.

Szerinted a mellméret befolyásolja a személyiséget?

 • 2520
  Igen!
 • 354
  Nem!
 • 247
  Elképzelésem sincs.
 • 354
  Nem érdekel!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.02.10 21:44:19devadel

  DE KI AZ A LÁNY KÖZÉPEN????????????

 • 2011.02.10 21:45:27csahos

  Soma: aki nem nézi a mellem az.......

  Vagy, Soma, simám gusztustalan vagy.

  A női nem egyik szégyene.

  Biztos jól fizet.

  Éljenek az igazi csodálatos asszonyok!

 • 2011.02.10 22:02:27buddha

  amikor Hajdúnánáson bicajozott küllőbe érő mellel és kódult 5 forintért,majd felkerült Pestre,ahol egy gazdag pali elvette.De mit tett le az asztalra?ki ő?

 • 2011.02.10 22:03:13buddha

  a mellbimbója valszeg vetekszik egy rúd parizerrel

 • 2011.02.10 22:04:21Art Mooney

  BROÁF

  annak aki meg azt mondja h fiatalon biztos szebb volt, hát, itt a fenti cikkből a kép:[link]

  BROÁF

 • 2011.02.10 22:24:48solo

  Értem én. 1923-ban, fiatal korában annyira szép nő volt Soma, hogy a napra lehetett nézni, de rá...
  Ígyhát mindenki inkább a zs-s kosarat fixírozta a blúza alatt.
  Én sem vagyok szép, mégsem hiszem, h a farkamat nézi minen nő a mozgólépcsőn,aki nem a szemembe néz...Khm...vagy valami ilyesmi...:-)))

 • 2011.02.10 22:31:49solo

  Meghát tényleg is!Jön egy rém ronda (számomra,bár a szépség csak ízlés kérdése)nő a semmiből,folyamatosan csak a kefélés meg a mellei a témája,15 éven keresztül ebből próbál megélhetésicelebkedni és ténylegesen pont olyan mint a bakács.
  Nameg a neveik..mamgésa...settenkedő!!!...honnan má?meg miért??
  Eszemf.ommegáll!!
  :-))

 • 2011.02.10 22:33:05Peter__Blau

  Soma néninek akkora arca van, hogy egy szép nap eltörik majd a súlytól a nyaka. Én elhiszem neki, hogy sokan megbámulták a mellét, ha ez neki jó, akkor élvezze, bár elárul ezzel egy IQ szintet az biztos. Az a szöveg viszont már pofátlanság, hogy aki nem bámulta a mellét az életunt vagy meleg. Remélem csak olyan pasas volt az életében akinek csak a melleiért kellett :-)
  És bocs ha valakinek nem vagy szimpi anyus és nem érdeklik a lógó melleid sem, bocs :-) Önkritikáról hallottál már? :-) Nem vagyok életunt, de nem kellettél volna fiatalon sem, mert nem tetszel, ezért a melleidet sem bámulnám. Amúgy meg ki a fene vagy te? Mit csináltál életedben? Állítólag énekesnő vagy, de egyetlen lemezed van, az is a középszer alatt van pár fokkal. A melleidről való beszélgetésekből élsz? Na és ki a szánalmas akkor anyus? :-) (remélem olvassa)

 • 2011.02.10 22:46:32velorex-vezető

  Ezzel az erővel Riska tőgyeit is bámulhatja az ember. Az sem lóg jobban, ráadásul 4 van belőle és még szebb fej is párosul hozzá, mint ezé a rusnya némberé. Spitzer Gyöngy a sok között az egyik leg irritálóbb celeb. Nem tudom ki találta ki, miről híres és egyáltalán miért kap nyilvánosságot?
  Kb. az a kategória, mint Geszti Péter Márta nénije. Biztos ő is valakinek az anyukája.
  Az különösen felháborító, hogy egy ilyen sertéscsülök gésának meri nevezni magát, amikor a gésa maga a szépség, a kifinomultság, a tökéletesség, a jó modor. Ez a nő mindezeknek a tulajdonságoknak a szöges ellentéte.

 • 2011.02.10 22:54:43yeti-ufo hibrid

  Peter,
  biztos lehetsz benne, hogy olvassa. Az a típus, aki annyira éhes a figyelemre, hogy talán még gyűjtögeti is a vele kapcsolatos cikkeket. Kell neki a megerősítés, mint egy falat kenyér.
  Nem irigylem. Nehéz lehet feldolgoznia, hogy ahogyan szállnak az évek, egyre inkább csak öregecskedő, kevéssé attraktív nők rajongják körül, ezoterikus elmebajjal súlyosbítva, akik saját magukat keresik/találják meg benne.

 • 2011.02.10 23:18:50AntiChrist™

  @Peter__Blau: +1
  Magam se fogalmazhattam volna szebben.
  Félelmetes, hogy valaki (értsd: soma) az ostobaságából és beképzeltségéből éveken keresztül meg tud élni. Ez borzalmas :(

 • 2011.02.10 23:38:30pimpalini

  Soma egyénisége minimum "érdekes". De. Aki itt álszenteskedik, hogy nem nézi meg a nagy melleket, vagy hazudik, vagy csak a szokásos elégedetlenkedő, dacból ellentmondó kommentszórakozó.:)
  Lehet, hogy nem tett le semmit az asztalra, s emiatt lehet irigyelni is meg utálni is. De kérdem én - valaki fentebb azon pampogott, hogy elvette egy gazdag pasi - miért futott be? Csak nem a nagy mellei okán?:) Hát igen gyerekek. Ennyit számít. S nem a szilikonos. Gravitált? Igen, az. Mert egy normális nagy mell gravitált. Ha nem, akkor szilikonos, mű, ronda, gusztustalan. Talán néhány nőnek és bizonyos méret alatt nem gravitált, ráadásul max. fiatalon.
  De a szilikonozott pipik gebe lábakkal, 35 kilóval, tízkilós mellekkel mitől lennének szépek? Hánynom kell tőlük.
  Persze ízlések és pofonok, de néhány kommentelő eléggé el van szállva.

 • 2011.02.10 23:43:11pimpalini

  Amúgy önmagához a kérdéshez:
  a nagy mellek, a nagy farok igenis sokat számít. Nem a hiányáról beszélek, tehát nem azt mondom, hogy akinek nincs, az szomorkodjon. Nem erről van szó, hisz a magabiztosság, az önbizalom jelentősebb tényező a sikerben, mint ezek. De akkor is, első látásra az ember szeme min akad meg? Ismerjük a világ működését, főképp a mai világét. Igenis számít a külső, s a férfiak szemében mi számítana első látásra, ha nem a mellek? S most nem arról beszélek, hogy valaki feleséget keres. Numeráról, ziccerről van szó. A hosszútávú siker, a karriercsinálás más tészta. Pl. erre sok hálivudi színésznő, akiknek nem sok melle van/volt/lesz, mégis befutottak.
  De első körben igenis számítanak ezek a dolgok. Nem véletlen, hogy sok önbizalomhiányos véglény megcsináltatja már fiatalon a tőgyeit. MErt attól hiszi magát valakinek. Persze ez beteges, a látvány meg ronda, dehát ilyen világot élünk.:)

 • 2011.02.10 23:46:57pimpalini

  denadel: a haverok IQ-ja 142-es, s mégis csak nagy melleket keres...:)) Mert szereti őket.:)

  S magam is IMÁDOM a nagy melleket!!!!!:)

  Tudod, ezt nem az euklideszi geometria, vagy lándzsarázó vilmos szonettjeinek ismerete határozza meg...:))

  Minden férfinak szüksége van életében legalább egy olyan barátnőre, akinek nagy keblei vannak. Egyszerűen nem hagyhatja ki!!!:) S ezt a nők is tudják, sáfárkodnak is ezzel.:)

 • 2011.02.11 00:12:59Peter__Blau

  pimpalini, ha te azt gondolod, hogy az a probléma vele, hogy nagyon a mellei, vagy hogy én vagy bárki itt ebbe kötött bele, akkor tévedsz és nem értetted meg amit írtam/unk. Nem a nagy melleivel van itt a probléma, a természetes nagy mell csak egy adottság amiről nem tehet. Olvasd újra a kommenteket.

 • 2011.02.11 00:13:53evicacica

  Igen, vannak dolgok, amik vonzzák az ember tekintetét függetlenül attól, hogy adott esetben szépnek találják vagy épphogy nem. Illetve függetlenül attól, hogy melyik nemhez tartozunk. Pl: nagyon nagy mell, bibircsók az arcon amire nem tudsz nem ránézni, feliratos póló amit próbálsz elolvasni, testi hibák, feltűnő öltözködés, stb. Sőt, minél inkább nem akar odanézni az ember, annál inkább oda fog nézni. Na most ált. a nagy mellű nők és a feltűnően öltözködők csapata hiszi azt, hogy azért bámulják, mert szép.

 • 2011.02.11 00:43:10átlátó

  Mindegy... mondjuk nekem nem az ideálom, de az százas, hogy a prosztata megmasszírozása megy neki és nem kívülről... tehát én bevállalom nőt a műsor miatt. És ha nem bírok a feladattal, szólok a havernak is, mert mindig számíthatok rá ilyesmiben.

 • 2011.02.11 06:20:56parnalarva

  "Úgy gondoltam, aki nem a mellemet nézi, az vagy életunt vagy meleg."

  Vagy esetleg van nemi izlese es nem egy undorito, primitiv, szakadek, hanyingerkelto ripacson akarja pihentetni a szemeit te szerencsetlenseg.

 • 2011.02.11 07:14:15volánrulz

  Soma úgy nézel ki mint egy felhízlalt disznó vagy tehén!A hányinger kerülget mikor látlak a TV-ben.

  Egyébként kis aranyos mell párti vagyok, pusztuljanak a tehéntőgyösek.

 • 2011.02.11 07:15:32bandigyerek

  óóóó. nos, az elefántot is megbámulják a népek az állatkertben,de nem feltétlenül szexuális indíttatásból.sokszor megnézek nagymellű, nem szexis nőket és azon gondolkodom,hogy nem fáj-e a háta,hogy alszik hason,a kánikulában mennyire izzadhat be a mell alatti rész,stb.lehet hogy anno somát is megbámultam, a hülyéje meg meg volt győződve,hogy életem kitűzött egyetlen célja vele koitálni....

 • 2011.02.11 07:48:39Balián

  Ezt a beképzelt tehenet.Ő a női Zámbo Jimmy.

 • 2011.02.11 08:18:51Edward Nygma

  Nagy mell = jó nő??
  Hát nem, nagyon nem. Példának álljon itt Soma.

 • 2011.02.11 08:21:58evelux2

  A helyes megnevezés Soma Malacgésa!

 • 2011.02.11 08:23:45evelux2

  vágtázó halottkém:
  Ennél jobb nöd soha ne legyen!

 • 2011.02.11 08:57:59Legkisebb Ugrifüles

  Kíváncsian várom, hogy fog ez a nőiesnek nem nevezhető véglény a magánytól és mellőzöttségtől vonyítva szánalmasnál szánalmasabb fórumokon megjelenni, ahogy egyre vénebb lesz, bizonygatva, hogy őkelme mennyire nő. Amúgy semennyire nem az. Nélkülöz minden nem testi vonást (ami meg lássuk be ízlés dolga), amitől IGAZI nő lehetne. Egy olcsó senki vagy Soma, ez van.

 • 2011.02.11 09:16:29Lézer János

  „Odarohantam, és bábozni kezdtem: ó de hideg van, gyerekek, ó, de meleg van, mondta is Gyuri, jól van, műsorszolgáltató nagyiparos mazsola.”

  Megnézném ezt a kretént, ahogy báboz egyet a gyerekeknek az apjuk faszával. Vajon egy Vitéz László epizódot is el tudna játszani? A szottyadt csöcsei közé bedughatná a palacsintasütőt, és azzal püfölhetné apuci lomposát.

 • 2011.02.11 09:18:35Lézer János

  "tudatlan 15 éves kis pöcsök vagytok, nem ti vagytok a célközönség kis csigatestű puhapöcsű kis-faszjankók."

  Szia Soma!

 • 2011.02.11 09:34:40Maminti2

  broáff..

 • 2011.02.11 10:20:24buddha

  vágtázó:
  AZ NEM FORDUL MEG A FEJEDBEN,HOGY ESETLEG VAN ÍZLÉSE A FÉRFIAKNAK?ÉS NEM EGY ILYEN ÉLŐLÉNYRE,MINT SOMA,GERJEDNEK?

 • 2011.02.11 11:24:17Rebelde

  a legpozitívabb nő, aki minden szégyenérzet nélkül vállalja magát, én bírom:)

  ha valakinek nem tetszik, az nem a soma problémája

 • 2011.02.11 12:07:37Elanor_

  ez a nő cuki :))) és bátran lehet tőle egy kis önbecslést, elfogadást, asszertivitást tanulni. nem szégyen az! :)

 • 2011.02.11 12:10:12erdandrea

  Milyen szánalmasak vagytok...
  Miért baj az, ha valaki elfogadja magát?
  Szánalmas...

 • 2011.02.11 12:57:10MajorAnna

  Lehet, hogy Soma nem szép, sokak számára egyáltalán nem kívánatos, sőt, de egy biztos: elfogadta magát olyannak, amilyen, szereti is önmagát és ezáltal boldogabb, mint a sok fikázó. Soha nem annak rossz, aki ocsmány mód fikázza a másikat. Magatokban gerjesztitek és bennetek fortyog a kisebbségi komplexus.

 • 2011.02.11 13:15:00poseidon

  Szerintem a korához képest (40+), nagyon jó nő! OK, néha kicsit hülyeségeket beszél, dehát ki nem? :-)

  Azért ki tudnám elégíteni egy párszor... (Mmmm... vajon mekkora csiklója lehet?)

 • 2011.02.11 13:28:36apatikuspatikus

  . . . vagy jó az ízlése!

 • 2011.02.11 13:58:40édeskisvirág

  én nagyon kedvelem Somát, ápolt, humoros, okos, szépen neveli a gyerekeit, nyitott és még lehetne sorolni, tény, hogy van egy-két gáz mondata, de kinek nincs?
  különben meg nagyon sok nő tanulhatna tőle, főleg a szorongó, ön vagy mások által elnyomott asszonyok, lányok!

 • 2011.02.11 14:29:01James Blond

  Nők külsejéről vagy jót, vagy semmit. Jelen esetben az utóbbit választom.

  Nekem az a teóriám, hogy aki ha kell, ha nem, állandóan a szexről beszél – akár férfi, akár nő az illető –, annak valószínűleg ez jelenti a legnagyobb szexuális élményt az életében.

  Szerintem a családon belüli meztelenkedést nem kell túlmisztifikálni, az effajta helyzeteket az Életnek kéne rendeznie, nem a családtagoknak. Ha túlságosan aggódunk, hogy a gyerek nem lát elég felnőtt meztelenséget maga körül, vigyük rendszeresen nudista strandra. Csak nehogy az derüljön ki, hogy valójában a szülők igényelték a pucérkodást, nem a gyerek. :)

 • 2011.02.11 14:40:51Rebelde

  james blond,
  ha valakit leginkább a szexualitásról kérdeznek, akkor nem beszélhet az atomfizikáról, mert egyrészt hülyén jönne ki, másrészt nem arról kérdezték és sanszos, hogy nem is ért hozzá, bár nem biztos

  tényleg a saját szegénységi bizonyítványunk, ha egy számunkra valójában ismeretlen embert fikázunk, csak mert nem egyezik vele a véleményünk vagy mert tv-ben kimondja azt, hogy segg stb. miközben lehet, hogy a szomszédod meg veri az asszonyt és arra meg csak azt mondod, hogy semmi közöd hozzá, mindenki azt csinál amit akar...
  persze ezt könnyebb valóban:)

 • 2011.02.11 15:04:17tomoo

  Tudtuk, hogy a fiatal koráról beszélt okoskák. Én meg arról, hogy attól, hogy valakinek nagy melle van még nem biztos, hogy bejön.

  Ha már itt tartunk, a fiatal Venczel Verát például biztos megnézném az utcán.

  Engedjétek már meg, hogy egy kicsit felháborodjunk, hogy lebuziz, mert nem jön be se fiatalon se most. Engem se zavar, ha valakinek meg ez ideálja.


  Ja és, aki ennyire alpári stílusban ír, ne példálózzon már a VV-vel...

 • 2011.02.11 16:26:06Starstreak

  Tris meg Soma mindkettő egy kretén csőlátású
  majom. Megmondom, mi jön egyből, ha meglátom
  Somát: idegbeteg kretén, ide ne gyere, húzz innen,
  és ki ne nyisd a nagy pofádat.
  Férfi vagyok, imádom a nőket, de a NŐIES nőket,
  plusz azokat, akik nem játszák meg az istennőt
  ilyen adottságokkal, szóval nem olyanok, mint
  Anettka. Seggfej tehén téglaarcal. És tris,
  nem mindenki hülye ám, 20 éve se kellett volna
  a téglafeje meg a visszataszító egója,
  igenis láttam arányosan szép nőket meztelenül
  napozni Siófokon, de Soma lett volna, odahányok.
  Vissza lehet venni.

 • 2011.02.12 00:09:12pimpalini

  Azért az valahol jellemző, hogy több itt a fikázó, mint a normál hozzászóló...:)))
  Mondjuk ez azt hiszem fórumfüggetlen dolog.:)
  Elvileg mindenki nagyon okos, mindenkinek "fasza" ízlése van, s mindenki nagyon kritikus. Remélem önmagával szemben is...:))

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta