Szeresd a vaginád, használj menstruációs csészét!

A tampont és a betétet, mint a menstruáció szükségszerű kellékeit mindenki ismeri, de a menstruációs csészéről már nem biztos, hogy mindenki hallott. A kis latex- vagy szilikoncsésze abban különbözik nedvszívó társaitól, hogy a menstruációs váladékot nem felszívja, hanem egész egyszerűen összegyűjti – de hogy teljes legyen az öröm, a kis kütyü promotálására egy dal is született, melyben egy szőke ciklon énekli: Szeresd a vaginád!

A menstruációs csésze előnye, hogy használatával jelentősen csökkenthető az egészségügyi hulladék mennyisége, amiből egyedül Angliában 4,3 milliárd darabot vásárolnak évente. A gyártó azt is kiszámolta, ha minden brit nő csak egy napig menstruációs csészét használna, évente 860 millióval kevesebb menstruációs termék kerülne a szemétbe.

A Mooncup művésznevű menstruációs csésze bár nem új keletű találmány, a gyártó mégis szükségét érezte annak, hogy felpezsdítse a márkát, amit egy vaginás dallal igyekezett elérni. Ebben a nem épp fülbemászó dalban a szőke énekesnő, Amanda Dawson ad mindenféle cuki nevet a nemi szervének, pontosabban a csiklójának, a szeméremajkának, a refrénben pedig harmincszor elismétli, hogy Szeresd a vaginád! ( A fülvérzést okozó dalt ITT találod!) Nem tudjuk, hogy vajon a szám következtében-e, de a brit termék mára már annyira híres, hogy külön Facebook rajongói oldala is van.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek