INTIM RÖVIDHÍR

Szeresd a vaginád, használj menstruációs csészét!

2011. július 14., csütörtök 19:36

A tampont és a betétet, mint a menstruáció szükségszerű kellékeit mindenki ismeri, de a menstruációs csészéről már nem biztos, hogy mindenki hallott. A kis latex- vagy szilikoncsésze abban különbözik nedvszívó társaitól, hogy a menstruációs váladékot nem felszívja, hanem egész egyszerűen összegyűjti – de hogy teljes legyen az öröm, a kis kütyü promotálására egy dal is született, melyben egy szőke ciklon énekli: Szeresd a vaginád!

A menstruációs csésze előnye, hogy használatával jelentősen csökkenthető az egészségügyi hulladék mennyisége, amiből egyedül Angliában 4,3 milliárd darabot vásárolnak évente. A gyártó azt is kiszámolta, ha minden brit nő csak egy napig menstruációs csészét használna, évente 860 millióval kevesebb menstruációs termék kerülne a szemétbe.

A Mooncup művésznevű menstruációs csésze bár nem új keletű találmány, a gyártó mégis szükségét érezte annak, hogy felpezsdítse a márkát, amit egy vaginás dallal igyekezett elérni. Ebben a nem épp fülbemászó dalban a szőke énekesnő, Amanda Dawson ad mindenféle cuki nevet a nemi szervének, pontosabban a csiklójának, a szeméremajkának, a refrénben pedig harmincszor elismétli, hogy Szeresd a vaginád! ( A fülvérzést okozó dalt ITT találod!) Nem tudjuk, hogy vajon a szám következtében-e, de a brit termék mára már annyira híres, hogy külön Facebook rajongói oldala is van.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta