INTIM RÖVIDHÍR

Orgazmusbalzsam a csiklónak

2011. június 9., csütörtök 19:07

Földrengéshez hasonló extázist ígér az a szexi balzsam, amivel a csikló területét kell bekenni, és a véráram tüstént beindul a bugyiban.

A 7 grammos kis üvegcsében számtalan jótékony, természetes és testbarát összetevőt kevertek össze, amitől a klitorisz területén beindul a véráram, az idegvégződések pedig érzékennyé válnak. Mandulaolaj, szőlőmag olaj, méhviasz, shea vaj, kakaóvaj, mentol, borsmenta olaj, szójaolaj, avokádó olaj és még egy jó adag latin nevű komponens gondoskodik a földrengés élményéről.

A használati utasítás alapján szex vagy önkielégítés előtt kell alkalmazni, hogy az orgazmus valóban ne maradjon el, de a gyártó még a csomagolásra is gondolt, olyan tégelyt tervezett, hogy az a retikülben is jól mutasson, illetve bármikor kéznél legyen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta