GASZTRO RÖVIDHÍR

Újabb képtelen desszert: arannyal szórt csokitrüffel

2011. október 21., péntek 15:40

Megint egy újabb őrült csokitermelő, aki arannyal akarja kívánatosabbá tenni a desszertjét. Arany, pezsgő és csoki: ennyit lehet tudni a luxusgolyók összetevőiből.

Ha így folytatják az édességkészítők, azt kell hinnünk, hogy most már mindenki az aranyhoz nyúl, ha nagyobb felhajtást akar a desszertje köré. A The Chocolate Company új trüffeljét egyszerűen úgy nevezi, „a világ legpazarabb csokoládéélménye”, és persze nem hiányzik belőle az arany és a pezsgő sem - írja a Luxpresso.

A Chocolate Company emberei több mint 2 évig dolgoztak a különleges desszert tökéletesítésén, és a pontos összetevők listáját szigorúan őrzik. Azt mondjuk nem nehéz megállapítani, hogy rengeteg pezsgőt használtak fel hozzá, hiszen egy pezsgős trüffelnél ez elengedhetetlen. A kézműves desszert előnye, hogy nem használtak fel hozzá adalékanyagot vagy tartósítószert. És persze ott vannak a pehelyalakú aranydarabkák: 24 karátot megenni azért nem semmi.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta