GASZTRO RÖVIDHÍR

Már 2 Michelin-csillagos étterem van Budapesten!

2011. március 16., szerda 09:48

Megtartotta a csillagot a Costes és kapott egyet az Onyx is. A Bib Gourmand-ok maradtak ugyanazok.

A Világevő blog tudósítása szerint már két Michelin-csillagos étterem is van Budapesten. Megtartotta a tavaly odaítélt csillagot a Costes étterem és kapot egyet az Onyx is. A Bib Gourmand minősítést idén is ugyanannak a négy magyarországi étteremnek ítélték a Michelin kalauz kritikusai, akinek tavaly: a Bock Bisztrónak, az Arcade Bistronak, a Csalogány 26-nak, és a 21-nek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta