A New York Times szereti Budapestet, meg a Márga Bisztrót

Nagyon szeretem azokat a cikkeket, amik minden év elején tippeket ad arra, hogy hova utazzunk az új évben, és képzeljék el, a New York Times 52-es listáján Magyarország is szerepel. De mit is emeltek ki nálunk, és kikkel vagyunk a listán? Mutatjuk!

Az igaz, hogy csak 50. helyen említették Budapestet, de így is beelőztük Dél-Bronxot és a japán Rjúkjú- szigeteket. Az éttermeink közül kettőt emeltek ki: Szimplyt és a Márga Bisztrót. Ezen éttermek fiatalos és lendületes energiái teszik jobbá a várost, magyarázzák.

Ha csak nem a hasukat szeretnék kényeztetni az ide látogatók, akkor szerintük a saját, kézzel készített ékszerek miatt is érdemes lehet idejönni, és főbb lelőhelynek a Velvet Chemistryt és a Szimpla Design Shopot jelölték meg. Örömmel konstatáltuk, hogy felfigyeltek az újnak számító szállásokra is, mint a Hotel Rum, ami tovább jelzi a város divatos felemelkedését is a szerző szerint.

A lista egyébként nagyon vegyesnek mondható: a világ összes részéről soroltak fel szebbnél-szebb országokat, szigeteket, városokat: Franciaország, Jamaica, Ausztrália és így tovább.

A teljes felsorolás itt található! 

Oszd meg másokkal is!
Mustra