Edzőteremteszt: Bliss & Body fitnesz

Legújabb sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég, az viszont minél változatosabb, annál jobb. A rendszeres lovaglás mellett futni, spinningelni, aerobikozni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol találhatók a legújabb gépek, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska, ahogy az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani, ha azon gondolkozol, hová vegyél bérletet. A tesztelt termeket All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

Többen ajánlották nekem a Bliss & Body fitnesz- és wellnessközpontot, mondván, nagyon szuper: persze hogy kipróbáltam! Az Ó utca egyik újabb építésű házának földszintjén kapott helyet a terem, melynek kialakítása és stílusa nagyon jó, szépen fel van újítva, ki van találva a dekoráció, a berendezés, elég világos a terem. A recepcióslány nagyon kedves, útba igazít rendesen, mindent megtalálok (ami nálam nagy bréking). El se hiszem, hogy végre egyszerre használhatom a wellnesst és az edzőtermet, azaz ha kedvem támad, akkor sunnyogás nélkül bemehetek a szaunába futás után. A medence és a wellnessrész gyönyörű, legalábbis nekem tetszett.

De nem lehet a pihenéssel kezdeni, irány a terem: a futópadnál némi csalódás ér, ugyanis hiába nyomkodom az érintőképernyőt, nem történik semmi. Még gépet is váltok, mire az egyik mellettem futó lány felvilágosít, hogy nem ujjbeggyel, hanem körömmel kell nyomkodni a képernyőt, akkor működik. És tényleg, működik, de azért úgy nem állnék neki sprintelni, hogy aztán körömmel kapirgálva kell lelassítani a futógépet. Szóval ezzel nem voltam kibékülve, de a terem többi gépe teljesen jó, minden izomcsoportra többféle gép is van. Funkcionális edzőrész is van, és girjákkal is kínozhatja magát az ember, ha ért hozzá. Ha nem, akkor kereshet személyi edzőt hozzá, vagy mehet csoportos órára, mint én másodszor.

Egy kedd esti TRX-et néztem ki magamnak és jó előre be is jelentkeztem, ugyanis a TRX órákon mindig tömeg van: nem itt. Ugyanis egyedül voltam Edittel, így az óra olyan volt, mintha ingyen (jobban mondva 300 forintért) kaptam volna egy órányi személyi edzést. Nagyon élveztem az órát, eléggé el is fáradtam, jók voltak a gyakorlatok – és a zene is –, nem is értem, miért nem jöttek mások is (biztos csak a nagy meleg és amiatt, hogy ez még viszonylag új időpont, új edzővel). Az biztos, hogy én még fogok jönni. Ha teheted, te is próbáld ki!

Összességében eddig ez a terem tetszett nekem a legjobban, főleg, ha azt vesszük, hogy M-es kártyával is igénybe lehet venni. A belvárosi elhelyezkedés és a wellnessrész kiváló, a TRX pedig szuper, főleg, ha nem kap rá rajtam kívül még 10 ember – de akkor is biztos jó lesz.

Cím: 1066 Budapest, Ó utca 43-49.

Honlapwww.blissandbody.hu

Nyitvatartás: hétfő–péntek: 6.30–22.00, szombat–vasárnap: 8.00–20.00

Összességében így éreztem magam: 5/5 pont

Ajánlanám ismerősöknek? Igen.

Árak: Az első alkalom 1390 forint, egy egész napos jegy később 1950 forint. A két hétig érvényes start bérlet csak 9990 forint, később a havi bérlet 19 490 forint, ha csoportos órát is igénybe szeretnénk venni, 21 990 forint. Diákoknak 10 százalék kedvezmény jár. További részletek itt!

M, L, XL, XXL méretű All You Can Move Sportpass-szal is látogatható a terem (azaz havi 9200 forintos kártyával mehetünk wellnesselni, úszkálni, edzeni, a csoportos órákra plusz 300 forintért lehet bemenni).

Recepció: 5/5 pont, kedves és informatív a lány

Terem berendezése, stílusa: 4/5 pont

Gépek állapota: 4/5 pont, sok a gép, jók is, de a futópad kiborított

Öltöző: 5/5 pont, nagyon menők és tágasak a szekrények, szép és tiszta a zuhanyzó, a wc. Csúcsidőben sem volt tömeg.

Tisztaság: 5/5 pont

Parkolás: a környéken fizetős, az épület mélygarázsában kedvezmény jár!

Szolgáltatások: mindenféle csoportos óra, 9x17 méteres, 150 centi mély medence, jacuzzi, szauna, gőzfürdő, vitaminbár, funkcionális terem, TechnoGym kardiogépek, teremedző, wifi 

 Extrák: szolárium, személyi edzés (első másfél óra 2490 forint, utána három alkalom 12 990 forint), úszásoktatás, masszázs

Hirdetés
Hirdetés
 

Hozzászólnál? Facebook-oldalunkon megteheted!

Kövess minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek