Nézné is a foci-vb-t, meg nem is? Íme öt budapesti hely

Már javában tart a futball-világbajnokság és sokan egyetlen napot sem hagynának ki belőle, mert hát minden meccs tartogat valami izgalmat, ugye. Ha unja már, hogy férje, barátja folyton eltűnik a haverokkal vagy önt is érdekli egy kicsit is a foci, netán magával ragadta a hangulat, akkor nézzen el az alábbi helyek valamelyikére. Összegyűjtöttünk öt olyan helyet Budapesten, ahol akkor is jól fogja érezni magát, ha netán időközben mégis megunná a labdát kergető nemzeti tizenegyek harcát.

MOM Sport Kert

A MOM Park Bevásárlóközpontnál található sportkomplexum felújított kertjében fotelben heverészve vagy a medencéből is nézheti a mérkőzést óriáskivetítőn. Ha megunná az összecsapást, beugorhat edzeni a szomszédos konditerembe vagy szoláriumozhat is, az uszodában pedig szauna és wellness rész is van. Ha édességre vágyik, a Cserpes Kiscuki fagyizóban kézműves fagylaltok és sütemények várják. Ha mégis a kivetítő mellett döntene, finom koktélok közül válogathat. Itt a gyerekekre is gondoltak, ők a kivetítő melletti játszótéren biztosan nem fognak unatkozni.

Lehetőségek: napozás, medence, koktélok, konditerem, fodrászat, szolárium, vásárlás

Nőknek ideális: 5/5

Cím: 1123 Budapest, Csörsz u.14-16 (XII. kerület)

Link: momsport.hu

Lágymányosi öböl

Gyönyörűen gondozott szabadtéri füves területen heverészve, napozva nézheti a mérkőzéseket óriáskivetítőn. A Kopaszi gáton számtalan bisztró, terasz és étterem várja, ha épp megunná a napozást vagy a meccsnézést. Ide is érdemes nagyobb baráti társasággal érkezni. Különleges élmény, ha hajóval közelíti meg a helyet.

Lehetőségek: napozás, pihenés, koktélok, éttermek, bisztrók

Nőknek ideális: 5/4

Cím: 1171 Budapest, Kopaszi gát (XI. kerület)

Link: www.obol.hu

Fotó: www.obol.hu
Fotó: www.obol.huwww.obol.hu

WestEnd tetőterasz

A bevásárlóközpont teraszán egy óriáskivetítőn nézve izgulhatja végig a meccseket. Ha pedig megunná a szurkolást, nem kell messzire mennie, a WestEndben rengeteg üzlet van, ahol el lehet ütni az időt. Ha pedig már tényleg nem tudunk mit kezdeni magával, akkor moziba is mehet a barátnőivel.

Lehetőségek: vásárlás, nézelődés, kávézók, mozi

Nőknek ideális: 5/4

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3. (VI. kerület)

Link: www.westend.hu

Pagony

Itt is van kivetítő, finom italok, koktélok. De ez a hely nem a kifejezetten csajos programok miatt került be a listánkra, hanem egyszerűen a környezet miatt. A helyszín ugyanis a Gellért fürdő egykori napozóterasza, és a székek, asztalok egy része a leeresztett medencében van. Ha ehhez még hozzárakjuk a Gellért-hegyre néző páratlan panorámát, nem kérdés, hogy ennek a helynek bizony a listánkon a helye.

Lehetőségek: napozás, pihenés, koktélok, medence

Nőknek ideális: 5/4

Cím: 1114 Budapest, Kemenes utca 10. (XI. kerület)

Link: www.facebook.com/Pagony1

ContiCabana Millenáris

A világbajnokság egyik fő szponzora, a Continental Tyres igazi brazil hangulatot varázsol a magában is gyönyörű környezethez. Az ígéretek szerint tartanak majd brazil táncbemutatókat is, hogy a résztvevők biztosan átérezzék a hangulatot. Itt is gondoltak a gyerekekre, hiszen őket ráadásként különprogramok várják.

Lehetőségek: napozás, koktélok, közeli bevásárlóközpont, gyerekprogramok a kicsiknek

Nőknek ideális: 5/3

Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20. (II. kerület)

Link: www.millenaris.hu

És még?

Ha önnek is van tippje vagy ismer hasonló helyeket, írja meg nekünk!

Oszd meg másokkal is!
Mustra