Nagyon fáj, de kitartok

A harmadik kavitációs zsírbontó kezelésen az a lány fogadott, aki múltkor leordította a fejemet. Kicsit féltem attól, hogy mit fog kezdeni velem, gyanúm ráadásul nem volt alaptalan: még nem fájt így kezelés, csípett, szúrt, fájt, le is vert a víz.

Az élményen még két faktor rontott: az egyik, hogy nem engedte, hogy magam mérjem le a combomat, mielőtt nekem esett a tárcsás készülékvéggel, ezt maga tette, tök máshol, mint ahol én szoktam. Jó, a végére kiderült, hogy egy centit rágott le a combomból, de hogyan dokumentáljak így hitelesen? Rám szólt, majd ő csinálja, én meg megrettenve kussoltam. Jó, csináld.

Felháborodásom másik oka, hogy negyedóra után bejött egy barátnője, akivel hosszas eszmecserébe bonyolódtak, a franc se tudja, miről, nem akartam figyelni. Az említett barátnő odajött mellénk ("nem zavar, ugye", mondta a kozmetikus kijelentő hangsúllyal, mondtam, hogy de, de nem vett róla tudomást), így premier plánban nézte a faromat, amiről pontosan tudom, hogy lehetne szebb is, úgyhogy nyilván nem akarom mutogatni, legfeljebb nagyon szűk körben. Mindegy, túlestünk az egészen.

stockfresh 623284 woman-getting-radio-frequency-treatment sizeM

Kaptam bugyit

Jó, akadt pozitív hozadék is a combkerületcsappanás mellett: kaptam eldobható, majdnem-papír bugyit, hogy a zselé ne itassa át a sajátomat, ez új élményelem. (Persze elviseltem volna, ha nem ott, a lány és a barátnője közvetlen közelében kell megoldanom a bugyiváltást, főleg, hogy törölköznöm is kellett a már emlegetett zselé miatt.)

A másik öröm, hogy kaptam fahéjas zselét is, igaz, múltkor azt mondták, hogy nekem az nem való, mert vékony és fehér a bőröm, és csak bedurrannak tőle az erek. Az érzés érdekes volt, órákig nyüszítettem utána ülés közben, mert a kólásdoboz-pirosra bedurrant combom és fenekem lángolt. De nem durrantak be tőle az ereim, igaz, más eredményről így hirtelen nem is tudnék beszámolni.

A végére viszont jöjjön a szörnyű igazság: amikor időpontot szerettem volna kérni a következő alkalomra (még kettő van), azt a választ kaptam, hogy telefonáljak, vagy inkább majd ők hívnak. Mert már nincs szabad időpont áprilisra, legfeljebb májusra tudnak adni. Mondtam, hogy legyen inkább a biztos május, de kérésem nem talált meghallgatásra. Eltelt két, azóta sem hallottam felőlük. Nem baj, akkor is kiverem belőlük a hátralevő két kezelést. Addig meg járok biciklivel.

Oszd meg másokkal is!
Mustra