14 dolog, ami miatt irigyelni fogják az esküvőjét

Egyedi menyasszonyi ruha, fekete esküvői torta, vagy ritka gyűrű: mind alkalmas arra, hogy irigységet váltson ki a násznépben. Ha káprázatosan sok pénze van, akkor most megmutatjuk, mire költse.

Januárban Budapesten is egymást érik az esküvői kiállítások, így munkatársaink már részletesen kielemezték, hogyan és mennyiből lehet szépen házasodni, melyek a legdrágább menyasszonyi ruhák, és mi a teendő, ha olcsóbban szeretnénk megúszni a dolgot. Január utolsó hétvégéjén viszont volt még Esküvői Kiállítás is, naná, hogy megnéztük.

Mivel mind az üzletek, mind a kínált szolgáltatások terén nem kevés átfedést találtunk az Esküvő Expóval, ezért azokat a dolgokat kerestük, amiket nem látni mindenhol – olyan ruhát, cipőt, ékszert, vagy éppen meghívót, ami alkalmas arra, hogy felkeltse az arra hajlamosak irigységét. Mert ez nem szép dolog, de nagyon szórakoztató. Sok pénze van, és nem tudja, mire költse? Megmutatjuk.

Válogatni tehát bőven van miből, igaz, a kiállítás komoly hiányossága volt a zenészek és a Swarovski kristály-mentes cipők szégyellnivalóan kis választéka. Előbbiből annyira nem találtunk jót, hogy sajnálatból már majdnem felfogadtuk a színpadon

Melyikre költene többet?

bánatosan nyenyergő párost, amelynek sem fiú, sem lánytagja nem táplált illúziókat afelől, rendelkezik-e a másik akár csak minimális énektehetséggel. Pedig még lagzit sem tervezünk.

A végére már csak egy kérdésünk maradt: melyikre költene legszívesebben a fenti darabok közül? Az egyedi tervezésű, vagy meghökkentő, esetleg a designer ruhára, szóval a menyasszony öltöztetésére? Vagy a drága, de legalább kristályos-csipkés csizmában ropná hajnalig? Opció még a vendégek előzetes sápasztása meghívó segítségével, illetve egy laza ebéd orchideás kompozíciók között. A mi kedvenceink a titángyűrű és a fekete torta, de ez igazán ne befolyásolja, kattintson bátran.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek