18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

7 tudományos tény a női nemi szervről

Tudtad, hogy dupla vagina és szűzhártya nélküli szüzek is léteznek? Egy amerikai szexológus összeszedte, amit a női nemi szervről feltétlenül tudni kell.

A szexológus Dr. Justin Lehmiller által összeállított, mivel mással, mint elegánsan pörgő-forgó gyümölcsökkel szemléltetett rövid ismeretterjesztőfilm a vaginával kapcsolatos érdekességek mellett néhány városi legendát is leleplez. Például azt, hogy aki sokat szexel, az kilazul és olyan lesz a hüvelye, mint a télapó zsákja. 

Dupla vagy semmi

A nők egy részének az esetek felében nem jön össze egy valamirevaló orgazmus, ha nem ingerli a partnerük a csiklójukat is az aktus során. A csikló izgatása szerencsére jelentősen növeli a nők esélyeit, bár a statisztikák szerint még így is sok olyan nő akad, aki ritkán vagy soha nem élvez el szex közben. 

Szűzhártya nélküli szüzek

Egy csomó olyan dolog van, ami szép lassan elkoptathatja a szűzhártyát, annak megléte vagy hiánya alapján tehát nem igazán lehet megítélni, szűz-e még valaki. Az orvosok szerint mindössze az esetek felében jár együtt a szüzesség az ép szűzhártyával.

Öblös, stadionszerű, lötyög

A sűrűn szexelő nők hüvelye nem lazul ki a szexológus szerint, az aktus után ugyanis újra összehúzódik a rendszer. Inkább az öregedés és a szülés felelős a vintage nemi szervekért.

A G-pont legendája

A G-pont létezésére tulajdonképpen továbbra sincs egyértelmű bizonyíték. A vagina mellső falára képzelt, varázserővel bíró pontra sokak szerint azért olyan nehéz rálelni, mert egészen egyszerűen nem létezik. Vagy „csak” a csikló élve eltemetett része lenne? Persze ha rátaláltál valamire, ne engedd, hogy megpróbáljanak meggyőzni róla, hogy csak hallucinálsz.

Rövid a hüvelyed

Valószínűleg az átlag péniszhossznál néhány centivel rövidebb, kisebb befogadóképességű hüvelyek miatt mondja azt a heteroszexuális nők többsége, hogy az átmérő, és nem a péniszhossz az igazán mérvadó adat hímvessző téren. Persze a hüvely csak nyugalmi állapotban rövid, izgalom hatására a méh megemelkedik, a hüvely pedig megnyúlik. Éppen úgy, mint a pénisz. 

Kettő az egyben

Az orrhoz hasonlóan, egy sövényszerű válaszfallal kettéválasztott dupla vagina a Müller-csövek összeolvadásának elmaradása miatt alakul ki az embrionális fejlődés során. Meglehetősen ritka jelenségről van persze szó, csupán 3000-ből egy nő esetében fordul elő a dolog. A duplacsövű vaginával felszerelt nők is teherbe eshetnek egyébként, bár sokszor csak császármetszéssel képesek világra hozni a gyereküket.

Pöckölés, paskolás

Nem mindegy az sem, hogy közelít valaki egy nőhöz. A nők többsége szereti a változatosságot, és többféle intenzitású és irányú érintést igényel az aktus során. Persze akadnak olyanok is, akik nem preferálnak, hanem TILTANAK. Például azt, hogy a csiklójukhoz érjenek. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek