32 kérdés a szexről

A kérdőív kitöltésével most az ELTE kutatócsoportjának munkáját segítheted, az eredményekről természetesen itt, a Díványon olvashatsz először.

Kutatócsoportunk a szexuális egészséget és néhány ezzel kapcsolatban álló tényezőt vizsgál. Arra kérjük, hogy válaszoljon az alább található kérdésekre, hogy ezáltal betekintést nyerhessünk ebbe a témába. A válaszadás teljes mértékben anonim (nincs azonosításra alkalmas információ) és a részvétel szigorúan önkéntes. Kérjük, szánja rá az időt, hogy minden kérdésre válaszoljon, ha ez lehetséges, így minden résztvevőtől teljes válaszpéldányt kapunk. Tisztában vagyunk vele, hogy néhány kérdés nagyon személyes és bizalmas. Ha úgy dönt, hogy nem válaszol egy kérdésre, annak nincs semmilyen következménye, folytassa a kitöltést a következő kérdéssel. A kérdőív kb. 10-15 percet fog igénybe venni. E kérdőív kitöltésével és beadásával megerősíti a részvételi hajlandóságát és kijelenti, hogy 18. életévét betöltötte. Ha bármilyen kérdése merülne fel a kérdőívvel kapcsolatban, kérjük, keressen fel minket e-mailen (a kérdőív végén látható e-mail címen). E négyzet bejelölésével kijelentem, hogy informált beleegyezésemet adom, illetve hogy 18. életévemet betöltöttem. Tudomásom van arról, hogy bármikor abbahagyhatom a kérdőív kitöltését és úgy dönthetek, hogy nem adom le a válaszaimat. Ez esetben sincs semmilyen büntetés, illetve a válaszaim sem kerülnek rögzítésre. Köszönjük az őszinte válaszait, illetve hogy időt szánt a kérdőívünk kitöltésére. Nagyra becsüljük érdeklődését és segítségét!

Az elmúlt 4 hétben milyen gyakran érzett szexuális vágyat vagy érdeklődést?
Az utóbbi 4 hétben hogyan értékelné szexuális vágyának vagy érdeklődésének szintjét (fokát)?
Az elmúlt 4 hétben milyen gyakran érzett szexuális izgalmat közösülés vagy szexuális tevékenység közben?
Az elmúlt 4 hétben hogyan értékelné szexuális izgalmi szintjét közösülés vagy szexuális tevékenység közben?
Az elmúlt 4 hétben mennyire volt magabiztos a szexuális izgalmi állapot elérésében közösülés, vagy szexuális tevékenység során?
Az elmúlt 4 hetet tekintve milyen gyakran volt megelégedve szexuális izgalmi szintjével közösülés vagy szexuális tevékenység közben?
Az elmúlt 4 hétben milyen gyakran vált síkossá (nedvessé) / volt merevedése közösülés vagy szexuális tevékenység közben?
Az elmúlt 4 hétben mennyire volt nehéz a síkosság (nedvesség) / merevedés elérése közösülés vagy szexuális tevékenység közben?
Az elmúlt 4 hetet tekintve milyen gyakran őrizte meg síkosságát (nedvességét) / merevedését a közösülés vagy szexuális tevékenység befejezéséig?
Az elmúlt 4 hétben mennyire volt nehéz megőrizni síkosságát (nedvességét) / merevedését a közösülés vagy szexuális tevékenység befejezéséig?
Az elmúlt 4 hétben szexuális izgatás vagy közösülés alkalmával milyen gyakran érte el az orgazmust?
Az utóbbi 4 hétben szexuális izgatás vagy közösülés alkalmával mennyire volt nehéz az orgazmus elérése?
Az elmúlt négy hétben mennyire volt elégedett az orgazmus elérésének képességével közösülés, illetve szexuális tevékenység közben?
Az elmúlt 4 hét során mennyire volt elégedett a szexuális tevékenység alatt elért érzelmi közelség mértékével Ön, és a partnere között?
Az elmúlt 4 hetet tekintve mennyire volt elégedett a partnerével való szexuális kapcsolattal?
Az elmúlt 4 hét során általánosságban mennyire volt elégedett a szexuális életével?
Az elmúlt 4 hétben milyen gyakran tapasztalt kellemetlenséget vagy fájdalmat hüvelyi behatolás során?
Az elmúlt négy hét alkalmával milyen gyakran tapasztalt kellemetlenséget vagy fájdalmat a hüvelyi behatolást követően?
Az elmúlt 4 hetet tekintve hogyan értékelné a hüvelyi behatoláskor, illetve azt követően fellépő kellemetlenség, vagy fájdalom szintjét (fokát)?
Az elmúlt 4 hétben milyen gyakran fordult elő, hogy (párja) vaginája külső harmadának akaratlan összehúzódása megakadályozta a hüvelyi behatolást?
Az elmúlt két hét során érezte-e magát…
  egyáltalán nem jellemző alig jellemző jellemző teljesen jellemző
Milyen mértékben ért egyet a következő állításokkal?
  egyáltalán nem értek egyet nem értek egyet egyetértek teljesen egyetértek
Az alábbi kérdések az Önök párkapcsolatára vonatkoznak. Kérem, válaszoljon egy ötfokú skálán, ahol az 1-es azt jelenti, hogy kevéssé, az 5-ös pedig azt, hogy nagyon jellemző Önre az, amire a kérdés utal.
  1 2 3 4 5
Nézett-e az elmúlt 4 hétben pornóvideókat?
Mit gondol, partnere nézett-e az elmúlt 4 hétben pornóvideókat?
Kérjük adja meg a nemét!
Kérjük adja meg szexuális orientációját!
Kérjük adja meg családi állapotát!
Az Ön gyermekeinek száma:
Kérjük, adja meg az életkorát!
Az Ön legmagasabb iskolai végzettsége:
Az Ön lakhelye:

Mustra