Kvíz: kutyakaja vagy felvágott?

Sokszor csodálkoztunk a száraz és nedves kutyatápok, valamint a felvágottak csomagolásait elnézve azon, hogy kizárólag az összetevők alapján bizony nehezen tudnánk megállapítani, hogy állatnak vagy embernek szánt termékről van-e szó.

Éppen ezért arra gondoltunk, teszteljük önöket: kiválasztottunk 11 terméket, azoknak listáztuk az összetevőit (a kutyakaják esetében egy kivételével a Zooplus, az élelmiszereknél pedig a Tesco bevásárlós oldalát hívtuk segítségül), önnek pedig ki kell találnia, hogy melyikről van szó. Eleve sokkoló, hogy még egy ilyen egyszerű étel is 15-20 összetevőt tartalmaz, de azzal is szomorú szembesülni, hogy sokszor a kutyák sokkal minőségibb terméket kapnak, mint mi. A kvíz kitöltése után az egyes feladványokhoz odaírtuk, milyen felvágottról vagy kutyaeledelről van szó.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek