Luxusreggeli: töltött bundás kenyér

Igazi luxusreggeli ráérősöknek és fogyókúraelleneseknek. Szóval, ha nem elégszünk meg a sima bundás kenyérrel, töltsük meg sonkával és sajttal, ami nyúlósra olvad benne. Isteni lesz, garantálom! Aki pedig nem bírja az ilyen nehéz reggelit, egye ebédre vagy vacsorára.

Ha csak az olajszag tart vissza minket a sütésről, használhatunk napraforgóolaj helyett kókuszzsírt vagy -olajat, ami amellett, hogy egészséges, jóval magasabb hőfokon sem ég meg, ezért szagtalan is sütés közben. Így csak a sült tojás illatát fogjuk érezni, nem az égett olajét.

DSC 1453akicsi
Katuci

A lelkiismeretünk megnyugtatása, na meg a luxureggeli-érzés miatt csinálhatunk mellé egy kis adag könnyű salátát, egy igazi jó kávét, és facsarhatunk frissen narancslevet - máris kész a kávéházi érzés.

Hozzávalók:

kenyér
reszelt sajt
sonka
tojás
olaj

  1. A kenyérszeletek közé tesszük a reszelt sajtot és a sonkát, alaposan összenyomjuk a két szeletet.
  2. A tojást elhabarjuk kevés sóval. A kenyerek mindkét oldalát óvatosan belemártjuk.
  3. Kisütjük a forró olajban.
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Nyakas Irsai Olivér
Nyakas Irsai OlivérTesco / Tesco

Büszkék vagyunk arra, hogy az ország egyik legszélesebb borválasztékával várhatjuk Önöket! Áruházaink polcain az ismert magyar pincészetek népszerű borai mellett számos borkülönlegességgel is találkozhat. Célunk, hogy borkínálatunk minden eleme valóban a legjobb ár-érték arányt tükrözze

h i r d e t é s
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek