KARÁCSONY

11 luxuscucc geekeknek

2015. december 4., péntek 21:05

Valószínűleg nem annak a szájából hangzott el a "Legjobb dolgok az életben ingyen vannak" mondat, aki a magánrepülőgépével hazaérkezve lehuppant a görbített LED tévéje elé, hogy aztán a kijelzővel is ellátott kávésbögréjéből szürcsöljön valamit. 

Karácsony apropóján a Wired pont ezekből a luxus tech-játékszerekből készített egy összeállítást: 11 olyan terméket szemlézett, amik vagy elképesztően drágák, vagy annyira menőek (és elképesztően drágák), hogy egy valamit magára adó milliárdos rögtön beszerzi őket. Igaz, sok esetben várni kell: a galériában látható holmik közül van, ami csak jövőre jelenik meg. Kattintson és nézze meg, mit találnak a gazdagok a fa alatt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta