no

Így öltöznek fel a divatmániások a berlini divathétre

A berlini Mercedes Benz Fashion Week-en megjelenik a német divatélet színe-java, és minden jelen lévő blogger, szerkesztő, stylist, divattervező és érdeklődő igyekszik a lehető legjobban kiöltözni az eseményre. A berlini divathétről a Getty Images képügynökésg rendszeresen készít street style képeket, mi ezekből válogattunk most.

A guardian.co.uk-n is posztoló német blogger, Jessica Weiss szerint a német stílus egyáltalán nem egységes: Berlinben egész másként öltöznek, mint Münchenben, Kölnben, vagy Frankfurtban. Az azonban Weiss szerint kijelenthető, hogy a németek többsége szereti a minimalista, letisztult stílust, a lengén szabott, jó anyagból készült ruhákat, az aszimmetrikus megoldásokat és a színblokkolást.

A 2012-es nyári és 2013-as januári fotókat elnézve annyit tudunk megállapítani, hogy a jó időben a németek nem tudnak annyira fantáziadúsan felöltözni, mint a téli hidegben, illetve a németekre jellemző minimalista stílust a divathéten felváltják a feltűnő, színes, mintás darabok. kattintson a galériára, és nézze meg, hogyan öltöznek a legtrendibb német fiatalok! ha figyelmesen olvassa a képaláírásokat, talál egy magyar lányt is a galériában!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra