Így van most Károly király: folyamatosan zajlik kezelése

GettyImages-1233980062
Olvasási idő kb. 2 perc

A rákbeteg uralkodó megkapta második kezelését is, Károly király ma ismét visszavonult Londonból Sandringhambe.

Egyelőre úgy tűnik, nem viseli meg annyira a kezelés, melyet meg nem határozott típusú daganatos betegsége miatt kap, a vasárnapi mise után is integetve üdvözölte a rá várakozókat a király.

A 75 éves III. Károly tegnap érkezett helikopteren a fővárosba, ahol a Clarence House-ban töltötte az éjszakát. Miután megkapta kezeléseit, ma reggel már újra Norfolk felé vette az irányt. Itt pihent azóta, hogy az egész világot meglepő bejelentést tette betegségéről.

Károly király rákbetegsége idején is Kamilla királyné támogatásával tölti mindennapjait
Károly király rákbetegsége idején is Kamilla királyné támogatásával tölti mindennapjaitChris Jackson / Getty Images Hungary

Barátai szerint III. Károly jókedvű, idejét kedvenc hobbijainak, a festésnek és a nagy sétáknak szentelheti Sandringhamben.

A munkát sem függesztette fel teljesen: még viccelődni is volt kedve, amikor úgy fogalmazott, a piros dobozkákban érkező iratokkal már azelőtt elkezd foglalatoskodni, hogy megette volna reggelijét, egy főtt tojást.

Egy másik barát szerint idejének komoly részét tölti zenehallgatással, főként Leonard Cohen dalaival. Az unalom lenne számára a legrosszabb, így azt igyekszik elkerülni, fogalmaznak az őt ismerők. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek