Legyőzheti a rákot – betegsége ellenére újra dolgozni kezd Károly király

GettyImages-2148962907

A rákkal küzdő Károly király, Nagy-Britannia uralkodója visszatérhet a munkába, és újra ellátja majd királyi kötelességeit.

Noha nemsokkal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy nem érzi jól magát III. Károly, Nagy-Britannia királya, a Buckingham-palota bejelentette: az uralkodó hamarosan visszatér a munkábaírja a FeminaMióta februárban daganatot diagnosztizáltak Károly királynál, az uralkodónak több nyilvános szereplését és feladatát le kellett mondania. Most azonban orvosaitól engedélyt kapott arra, hogy visszatérjen a munkába. A Buckingham-palota közleménye szerint ezen a héten már újra el tudja látni királyi kötelességeit, sőt,

a szakemberek szerint minden esélye megvan a teljes gyógyulásra.

Rákkezelő központba látogat és a japán császárt is fogadja a király

Kamilla királynéval egy rákkezelő központba látogatnak, ahol orvosokkal és kezelés alatt álló páciensekkel is beszélgetnek majd. Júniusban pedig Naruhito japán császárt és Maszako császárnét látják majd vendégül. Noha a közlemény nem említette a brit zászlós díszszemlén való részvételét, egyes hírek szerint jó eséllyel ezen is ott lehet majd, hiszen ezt az ünnepséget – amelyet a Brit Nemzetközösség ezredei rendeznek meg – a brit uralkodó születésnapjaként is számon tartják. A díszszemlét minden évben június második szombatján tartják a St. James’s Parkban.

Károly király ismét el tudja látni uralkodói feladatait, visszatérhet a munkába
Károly király ismét el tudja látni uralkodói feladatait, visszatérhet a munkábaWPA Pool / Getty Images Hungary

 Sokáig kérdéses volt, Károly király vissza tud-e térni a munkába 

Mint ismeretes, az uralkodónál februárban diagnosztizáltak daganatot, amelyet egy prosztatamegnagyobbodás miatti kezelés alkalmával fedeztek fel. Károly király azóta egy londoni magánklinikán kapott kemoterápiás kezelést. Az uralkodó állapotának jobbra fordulása azért is nagyon jó hír. mert néhány nappal ezelőtt még arról jelentek meg információk, hogy a király nem érzi jól magát. Egyes források szerint az uralkodó temetésének pontos ütemterve is előkerült.

„Károly elhatározta, hogy legyőzi a rákot, és ezért maximálisan megtesznek érte mindent. Mindenki optimista marad, de valójában nagyon rosszul van. Sokkal rosszabbul, mint amennyit elárulnak róla”

– mondta akkor az uralkodóról egy közeli barátja. A mostani közlemény végén azt is megjegyezték, hogy a király és családja mennyire hálás azért a sok kedves támogató üzenetért, amelyeket az elmúlt egy évben kaptak a tavaly májusi koronázás óta.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek