Áprilistól jógázáshoz is bevásárolhatsz az Ikeában

Komplett jóga és wellness kollekcióval debütálnak, hogy kipihenhesd magad és megnyugodhass végre. Az ágysátradban.

Eddig nem nagyon forgalmaztak jógás kellékeket, áprilisban azonban egy egész kollekciónyi terméket piacra dobnak majd, hogy „a kuncsaftok testi és lelki fejlődését is elősegítsék” a természetes anyagokból készült portékáikkal. A Hjärtelig kollekció esetében ugyanis különösen odafigyeltek rá a tervezők, hogy újrahasznosított, újrahasznosítható és természetes alapanyagokat használjanak csak fel. Meg egy kis acélt.

ikea-hjärtelig-limited-edition-collection-bedroom-decoration-sen
Ikea

Díszkúp is van

A jógás kellékek között szerepel majd jógatégla, szőnyeg, heveder, valamint jógatáska is, hogy legyen hova dugdosnod a tégláidat. A kollekció részét képezi még egy fenyőből készült ágy, néhány fonott kosár, pár illatgyertya és egy ágysátor is, hogy otthon is úgy érezhessék a kollekcióra beruházó vásárlók, mintha a természet lágy ölén relaxálnának. A heveder 1000, a táska 3600, a jógatégla 4500, a jógaszőnyeg pedig nagyjából 5200 forintba kerül majd. A háromdarabos díszkúp szett 2500 forintba kerül.

Szájjal fújva

Szerepel még néhány párna, bútordarab és virágcserép is a kollekcióban, amelyhez többek között a rotángpálmát, parafát, újrahasznosított pamutot, tengerifüvet és lenvásznat is felhasználtak a tervezők. Na meg acélt, rezet és üveget. Szájjal fújt üveget. A teljes kollekció – ágysátrastul, díszkúpostul – itt tekinthető meg.

Oszd meg másokkal is!
Mustra