A jövő megismerhető

Olvasási idő kb. 3 perc

6rzk_leadkicsiA hatodik érzék fejleszthető, és öngyógyításra lehet alkalmazni - olvastuk egy hírlevélben. Egy újabb ezo-áramlat betörésének köszönhetően megtudjuk, hogyan lehet eltüntetni például a narancsbőrt "tisztánlátással". Erre majd bővebben kitérünk, most azzal foglalkozunk, mi is az a hatodik érzék.

A parapszichológia immár régóta önálló tudományág, amit a vaskalapos tudósok sem tudnak megkerülni, sőt, egyre nagyobb érdeklődést mutatnak iránta, gondoljunk a kvantummechanikára, ami az elemi részecskék legvégső állapotát kutatja, és az anyag fölé helyezi a szellemet. A felgyorsult hírközlésnek köszönhetően, szinte minden nap hallani természetfölötti érzékelésről, amikor valaki az öt fizikai érzékszervén kívül - akarva-akaratlan - mást is használt, és egy új meglátás, információ birtokába jutott. Ez egyeseket megrémíthet, mint minden újdonság, pedig ez természetes folyamat, amely együtt jár az emberi létformával.

Esküszöm, megéreztem

Mindig ijesztő, amikor olyan dologról értesülünk, amit nem látunk át teljesen (telepátia, tisztánlátás, jóslás), nem érzékeljük a határait, ismeretlen és bizonytalan - pedig a miénk, bennünk van. Az élet, egy véget nem érő, hosszú tanulási folyamat - az órára becsengettek, így már csak rajtunk múlik, hogy milyen eredményeket produkálunk, és mennyire készülünk „vizsgáinkra". A hatodik érzéknek elnevezett képességünk egy alapvető, emberi tulajdonság, melynek birtoklása születési előjogunk - az már más kérdés, mennyire használjuk.

A „mintha ez már megtörtént volna" vagy „Esküszöm, hogy megéreztem" sokszor hangoztatott mantra, ha valami jelentős esemény bekövetkezik, például ha sugallatunk támad, hogy megjátsszuk lottón a saját telefonszámunkat, vagy ne üljünk fel egy bizonyos repülőgépre. A mai ember a hatodik érzékéhez legközelebb álmában, vagy félálmában kerül. Ennek nem kell így lennie.

A telepaták tesztje

Az erő éber állapotban is használható. Külföldön a rendőrség előszeretettel alkalmaz spiritisztákat egy-egy bonyolultabb ügy felgöngyölítésére, vagy sorozatgyilkos kézre kerítésében. Több-kevesebb sikerrel, ugyanis itt is csörög a pénz, és erre sok ál-próféta is rájött. Egyetemek, akadémiák, sőt még egyes országok haderői is komolyan kísérleteznek bizonyítottan természetfölötti tulajdonságokat viselő embereken, ijesztő sikerrel, alaposan - persze titkosan - dokumentálva az analízist.

Arról, hogy mennyire megbízható egy spirituális kopó, egyszerű tesztekkel meg lehet győződni, ilyen módszer a kártya és a 'zárt szoba'. Az előbbi egy ötféle jelből álló kártyacsomag, amiből meg kell mondania az alanynak, hogy a tesztvezető kutató éppen melyiket tartja a kezében. A zárt szoba-kísérlet során már nehezebb a dolog, ugyanis meg kell éreznie, hogy a tökéletesen hangszigetelt helyiségben éppen mi zajlik. A tesztek csalhatatlanok és számos módszere ismert. Gyakran használják a telepaták tesztelésére azt a bonyolultabb módszert is, hogy a tesztvezető erősen egy konkrét képre gondol (híres épület, műalkotás, jel stb.) amit az alanynak egyértelműen le kell rajzolnia. Ez alapján állítólag kiderül az igazság.

Folytatjuk a hatodik érzék fejlesztésének módjaival, és az öngyógyítés képességének az alapjaival.

cikk-tipus-linkek

Nézegess aurát!

Miért van szükség varázslatra?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek