Készítsd a zöldségfasírtot karalábéval, mutatjuk, hogyan lesz a legfinomabb!

Akár burgonyapüré mellett, de pitával töltve, zöldségekkel és joghurttal is remek ez a fasírt. Ha épp azon gondolkodsz, hogy kevesebb húst ennél, mindenképpen adj neki egy esélyt.

Bő, forró olajban süsd ki.
Bő, forró olajban süsd ki.haoliang

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 darab burgonya
  • 1 darab karalábé
  • 1 darab répa
  • 1 kisebb darab tojás
  • ízlés szerint só, frissen tört zöld bors
  • 1 kisebb szelet tejbe áztatott kenyér
  • zsemlemorzsa
Recept idők

Elkészítés:

Párold meg a felkockázott zöldségeket, majd egy aprítógépben keverj krémes masszát a hozzávalókból. Adj hozzá annyi zsemlemorzsát, hogy jól formázható keveréket kapj. Ha ezzel megvagy, forgasd zsemlemorzsába, és bő, forró olajban süsd készre a fasírtokat. Fokhagymás házi majonézzel és rukkolasaláta tetején a legfinomabb. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek